Inhoudsopgave
Ik had laatst een gesprek met een beminnelijke en bevlogen hotelier met Italiaanse wortels. We spraken over trends en hij vertelde over zijn aversie tegen hypes. "Wat is er toch mis met traditie? Met echte kwaliteit? Dat jullie (wij Nederlanders dus) al die trends toch nodig hebben."
Met een diepe buiging namen we afscheid met de afspraak hem als gasthoofdredacteur aan te trekken voor een editie die we dit najaar gaan publiceren. Die speciale editie zal in het teken staan van…de waarde van traditie. We gaan dan helemaal Italian, classic & authentic.
Overtuigen van het onnut van trends kon hij ons niet. Het is niet alleen spannend en leuk, een nieuw concept kan een groot commercieel succes worden. Leuk voor een ondernemer. En je kunt als innovator ook nog eens veel bijval en respect verdienen van vakgenoten. Ook nooit weg.
In dit nummer daarom veel aandacht voor trends. IJstrends, spannende concepten uit Rotterdam. En: een geweldig debuut van BTNGWN, een reizend toprestaurant zonder muren.
Redactie Food Inspiration
IJSTRENDS
10x IJstrends
Primeur: Lancering BUITENGEWOON
Smaakvrienden: Aubergine
Seizoen: Asperges
EN VERDER
GOOD VIBRATIONS – UIT STOCKHOLM
REBELS WITH A CAUSE: YOUNG FOOD DESIGNERS
MOOD INSPIRATION – HIP ROTTERDAM
eerdere
edities
tell a
foodfriend