Food Inspiration 29

Magazine cover

Inhoudsopgave

COLOFON

MOOD INSPIRATION

gratis
aanmelden

tell a
foodfriend

eerdere
edities

INNOVATIE

Vernieuwing is moeilijk omdat mensen van routine houden. De meeste mensen mijden risico’s omdat ze bang zijn om te falen. De automatische piloot brengt ze van A naar B, terwijl ze niet in de gaten hebben dat verbeelding ze veel verder kan brengen.

Wie wil innoveren krijgt van zijn omgeving altijd meer redenen te horen om iets niet te doen dan wel. ‘Het gaat toch goed zo’ hoor je dan. ‘Zit de klant niet op te wachten’, is een andere dooddoener. Wie dan toch doorzet omdat de markt altijd om vernieuwing vraagt, heeft moed.

Voor innovatie heb je een leeuwenhart nodig en gezond verstand. En een paar kritische vertrouwelingen die voorkomen dat je echt gaat verdwalen. Maar als je het pad van vernieuwing kiest, ga je je eigen weg. En er is in dit leven niets mooiers dan je eigen bestemming te creëren.

Redactie Food Inspiration

FOODFUN

Videorepo: Teaching Hotel

rode en blauwe oceanen

Trend:
Winter BBQ

Beurs:
8 Innovaties

Grand Chef:
herr Wissler

JAARBOEK

Colofon

Mood Inspiration

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://profiel.magazine.foodinspiration.nl/

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://profiel.magazine.foodinspiration.nl

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.foodinspiration.nl/page/previous-editions/6

Foodfun

Teaching Hotel

Blue Ocean Strategy

8x Product Innovaties

Winter BBQ

Les Grands Chefs: Herr Wissler

Foodfun

Cover

Teaching Hotel

Technology by MagStream Real Time Publishing