Inhoudsopgave
MOOD INSPIRATION
COLOFON
FOOD INSPIRATION DAY 2010
tell a
foodfriend
eerdere
edities
WE BLIJVEN VERNIEUWEN
We introduceren twee nieuwe medewerkers in deze nieuwe editie van Food Inspiration Magazine. De eerste is patissier Robèrt van Beckhoven. We zijn bij Robèrt op bezoek geweest in zijn nieuwe culinaire studio in Oisterwijk. Hij inspireerde ons daar met de allernieuwste trend op het gebied van patisserie: groente-desserts. Mooi, innovatief en smaakvol.
Désirée Struijk is de allereerste sensorisch redacteur van de wereld. Wat is dat precies? Désirée is gespecialiseerd in multi-sensorische waarneming. Ze weet hoe je gasten moet verleiden; hoe je alle zintuigen kunt prikkelen tijdens een guest-journey om maximale tevredenheid te bewerkstelligen. In haar eerste column schrijft ze over een smaakreis.
Nog een laatste nieuwtje. De redactie van Food Inspiration verwelkomt het initiatief van twee grote spelers in onze branche Sligro en Unilever Foodsolutions om restaurants een helpende hand toe te steken tijdens het WK. Kijk op pagina 13 voor meer informatie.
Redactie Food Inspiration Magazine
8 Inspiring Markets
Ultieme smaakreis
Désirée Struijk
TRENDSERIE:
DE E VAN...
Roomservice
in de zorg
FOODFUN
EMANCIPATIE
van streetfood
Inspiratie:
groente patisserie