Menu-Management
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OPEN HIER HET MAGAZINE
Hardloper
Winnaar
Verliezer
Slaper
VAN DE KAART?
PIMP MY DISH!
VERLAAG FOOD- / ARBEIDSKOSTEN
HOUDEN ZO!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
winstgevendheid
Verkochte aantallen
Menu-Management in 6 stappen
Welk gerecht is het meest populair bij u gasten? Welk gerecht draagt het beste bij aan de brutowinst? Welke gerecht kan het beste verkocht worden door de bediening? Welke gerechten moeten er terug komen op u volgende kaart? Belangrijke vragen!
In de bovenstaande stukjes film worden de basisstappen van Menu Management uitgelegd. Klik op de buttons om de filmpjes te bekijken.
Zoals in de filmpjes gezien is Menu Management een hulpmiddel bij het bepalen welke gerechten op de menukaart het beste bijdragen aan de wensen van de gasten en aan de ondernemerswinst.
Met menu engineering beoordeelt u per gerecht de winstbijdrage. In de onderstaand excelblad kun u eenvoudig u eigen analyse maken van u menukaart. U kunt het bestand downloaden en ga er mee gaan werken.
Groeien met Tegenwind?
Unilever Foodsolutions wil er ook voor u zijn als het met de economie tegen zit. Daarom hebben we een online magazine ontworpen waarin we u inzicht geven in de principes van Menu-Management. En wat dit voor u kan betekenen. Uitgewerkt en doorgerekend aan de hand van een aantal Top-10 horeca recepturen. Inclusief een handige Menu-Managementtool; gratis te downloaden! Daarnaast bieden wij u uiteraard tal van tips & tricks om succesvol te blijven in tijden van tegenwind.
Unilever Foodsolutions brengt Menu-Management magazine
assets/foodinspiration6/173e_06cf_Kopie van Menu-management tool Unilever def.xls