Inspirational Henri
Het
aspergeverhaal
van
Vers van het land en automatisch geschild
Heel nauwkeurig,
zonder ook maar een stukje over te slaan
Vers bereid op grote schaal
De asperges worden handmatig
toegevoegd.
Romige aspergesoep
volgens klassieke wijze bereid
Het aspergeverhaal van Henri
Het witte goud - vers van het land - bij Henri in de soep en binnen een handomdraai in een smakelijk voorgerecht
Voor de aspergesoep gebruikt Henri uitsluitend verse asperges van Nederlandse bodem. En het liefst uit de buurt, uit Brabant. Vandaar dat de aspergesoep altijd een echt seizoensproduct is. Van 1 april tot half juni - dan is hij op z'n lekkerst.
Binnen een handomdraai een prachtig voorgerecht
Klik hieronder op de knoppen
voor meer informatie!
Roergebakken witte en groene asperges met een beurre blanc (ook van Henri) worden als eerste op het bord gelegd.
Gekookte kwarteleitjes erbij.
De aspergesoep verdunnen, verwarmen en serveren in een vintage koffiekopje.
Besteed aandacht aan het servies. Zorg dat het servies past bij uw bedrijf. Kijk maar eens hoe hetzelfde gerecht eruit ziet op dit klassieke servies.
1
2
3
4
Et voilà,
met weinig inspanning heb je een prachtig voorgerecht voor een lage kostprijs (nog geen 1,50 per portie).
En ook nog eens heel smakelijk!
Kijk voor het volledige recept op onze website www.henri.nl
bij recepten – seizoensrecepten
http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.henri.nl