Food Inspiration De Beste chef ter wereld

Magazine cover

Inspirational Henri

Het

aspergeverhaal

van

Vers van het land en automatisch geschild

Heel nauwkeurig,

zonder ook maar een stukje over te slaan

Vers bereid op grote schaal

De asperges worden handmatig
toegevoegd.

Romige aspergesoep
volgens klassieke wijze bereid

Het aspergeverhaal van Henri

Het witte goud - vers van het land - bij Henri in de soep en binnen een handomdraai in een smakelijk voorgerecht

Voor de aspergesoep gebruikt Henri uitsluitend verse asperges van Nederlandse bodem. En het liefst uit de buurt, uit Brabant. Vandaar dat de aspergesoep altijd een echt seizoensproduct is. Van 1 april tot half juni - dan is hij op z'n lekkerst.

Binnen een handomdraai een prachtig voorgerecht






Klik hieronder op de knoppen
voor meer informatie!




Roergebakken witte en groene asperges met een beurre blanc (ook van Henri) worden als eerste op het bord gelegd.







Gekookte kwarteleitjes erbij.





De aspergesoep verdunnen, verwarmen en serveren in een vintage koffiekopje.



Besteed aandacht aan het servies. Zorg dat het servies past bij uw bedrijf. Kijk maar eens hoe hetzelfde gerecht eruit ziet op dit klassieke servies.

1

2

3

4

Et voilà,
met weinig inspanning heb je een prachtig voorgerecht voor een lage kostprijs (nog geen 1,50 per portie).
En ook nog eens heel smakelijk!

Kijk voor het volledige recept op onze website www.henri.nl
bij recepten – seizoensrecepten

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.henri.nl

Moleculaire Keuken

Nieuwe Generatie Chefs

Technology by MagStream Real Time Publishing