Food Inspiration 26 Slowfood

Magazine cover

Inspirational Kraak-Vers

Mindmap carpaccio
Bekijk rustig de uitgebreide
mindmap van carpaccio,
wat zijn smaakvrienden
van dit mooie product?

Klik hier om de mindmap te downloaden.

Kraak-Vers en Angélique Schmeinck hebben op de Food Inspiration Days 2010 de carpaccio weer in ere hersteld. De recepturen zijn gebaseerd op de ‘Smaakvrienden van de Carpaccio’. De Smaakvrienden zijn bedacht door MeesterKok Angélique Schmeinck van Taste-to-Taste.

HPP
Wij hebben de carpaccio in zijn waarde kunnen laten, door de oorspronkelijke smaak te koppelen aan een nieuwe revolutionaire techniek: High Pressure Processing. De hogedruktechnologie schakelt micro-organismen die bederf veroorzaken effectief uit. Bovendien blijft de structuur van de carpaccio intact. Door het succesvol toepassen van de hogedruktechnologie is de carpaccio veilig, langer houdbaar en zijn smaak- en geurstoffen overbodig.

Kraak-Vers komt in 2011 met een lijn top vleeswaren die zijn ontwikkeld middels HPP.

www.kraakvers.nl

ODE AAN DE CARPACCIO

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.kraakvers.nl/fileadmin/images/kraakvers_mindmap_carpaccio.pdf

assets/foodinspiration26/04fb_MM-Carpaccio.pdf

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.kraakvers.nl/

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.kraakvers.nl/fileadmin/images/kraakvers_mindmap_carpaccio.pdf

Eataly

Les Grands Chefs: Paul Bocuse

Technology by MagStream Real Time Publishing