Inhoudsopgave
Op zijn prachtige landgoed in de Languedoc stond niet alleen zijn fraaie woonhuis met zwembad, maar er was ook een groente- en kruidentuin, wijngaard en wijnmakerij en een
van de mooiste en gezelligste keukens ter wereld.
Om van de lunch te genieten, moest er eerst gewerkt worden.
De ingrediƫnten werden geplukt. Alles vers, biologisch, lokaal, seizoensgebonden en duurzaam. Bij elk product een verhaaltje.
Het werd een prachtige dag in augustus. Met een heerlijke lunch, een mooi diner in de nacht, goede wijn en leuke gesprekken. Alain Coumont, chef, bakker en founder van LPQ. Hij heeft de wereld van brood en bakkerij een nieuw gezicht gegeven.
Redactie Food Inspiration
ONS DAGELIJKS BROOD
Food Inspiration is op bezoek geweest bij Alain Coumont, de grondlegger van Le Pain Quotidien, de formule die een nieuw gezicht gaf aan de bakkerij. Het werd een bijzondere ontmoeting met een creatieve en soms onnavolgbare man.