Pas a pas
LAURYN HILL - DOOWOP (THAT THING)
Pas a pas
by Amélie Lombard
De fotoserie pas-a-pas is gebaseerd op het stap voor stap fotograferen van recepten. Om de standaard manier van fotograferen te doorbreken creëerde fotografe Amélie Lombard een personage en nam ze haar point of view in.
Geheel in de stijl van de fifties gebruikt Lombard haar werkblad als wallpaper en recepten als een moodboard, vaak flirtend met een dreigende ramp. Hoe moeilijk is het om een perfecte huisvrouw te zijn!
Pas a pas
by Amélie Lombard
Amélie Lombard is een jonge foodfotografe uit Parijs. Ze werkt veel samen met luxe merken (zoals Fauchon) en met internationale kranten en magazines. Haar interesse in fotografie begon al op jonge leeftijd. Voor Amélie is fotograferen een ultieme manier om zichzelf te uiten. Al snel ontdekte ze dat ze in studiofotografie haar creativiteit volledig vrij kon laten. Hierin kon ze kleine fantasiewerelden creëren en verhalen vertellen. Haar passie voor koken, maakt dat gerechten haar favoriete objecten zijn geworden. Ze heeft een voorliefde voor texturen. Amélie werkt altijd in series, waarbij elke serie een eigen verhaal vertelt.
http://www.amelielombard.com
Amélie Lombard
http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.amelielombard.com