Food Inspiration De Beste chef ter wereld

Magazine cover

CuliAir

eerdere
edities

tell a
foodfriend

gratis
aanmelden

hoogte

Dineren

op grote

KOKEN IN EEN LUCHTBALLON

In een luchtballon gegaarde wilde zeebaars met gepofte trostomaten? Of parelhoen met pancetta? Met bijpassende wijnen? In het rijtje van meest inspirerende culinaire ervaringen ter wereld eindigt volgens Food Inspiration het concept CuliAir van meesterkok Angélique Schmeinck in de top. Ze is de uitvindster van het luchtballonrestaurant; gerechten worden gegaard in de luchtballon op een temperatuur van 80 tot 100 graden.
Een video-verslag.

Meer informatie: www.culiair.nl

HET MENU

Luchtballon gegaard
Kreeft en Coquille Saint Jacques uit de Schotse Lochs met zeekraal, ‘pipperade’ van gekonfijte zoete rode paprika, saffraanvinaigrette
Brioche met vadouvan specerijen

Wilde zeebaars met gepofte trostomaten en peultjes, Bouillabaisse saus met sinaasappelschilletjes

Parelhoen met pancetta, groene asperges, cantharellen en bundelzwammen, crème van basilicum en dragon
Porcinibrood met citroentijm en zeezout

In het weiland
Luchtige champagnetaart met rabarber, steranijs, frambozen, aardbeien en bramen

ARRANGEMENT

Angélique Schmeinck biedt twee arrangementen aan: een Sensation Sunrise Arrangement en een Sensation Sunset Arrangement. Voor groepen en individuen. Voor zakelijke en privé-doeleinden.

De all-inn prijs voor eten op het allerhoogste niveau bedraagt €485,- per persoon.

VIDEOVERSLAG

MENU

ARRANGEMENTEN

TEKST: HANS STEENBERGEN

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.foodinspiration.nl/page/previous-editions/6

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://profiel.magazine.foodinspiration.nl/

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://profiel.magazine.foodinspiration.nl

CuliAir

CuliAir

CuliAir

http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.culiair.nl

Crossing Borders

Inspirational Burger King

Technology by MagStream Real Time Publishing