CuliAir
eerdere
edities
tell a
foodfriend
hoogte
Dineren
op grote
KOKEN IN EEN LUCHTBALLON
In een luchtballon gegaarde wilde zeebaars met gepofte trostomaten? Of parelhoen met pancetta? Met bijpassende wijnen? In het rijtje van meest inspirerende culinaire ervaringen ter wereld eindigt volgens Food Inspiration het concept CuliAir van meesterkok Angélique Schmeinck in de top. Ze is de uitvindster van het luchtballonrestaurant; gerechten worden gegaard in de luchtballon op een temperatuur van 80 tot 100 graden.
Een video-verslag.
Meer informatie: www.culiair.nl
HET MENU
Luchtballon gegaard
Kreeft en Coquille Saint Jacques uit de Schotse Lochs met zeekraal, ‘pipperade’ van gekonfijte zoete rode paprika, saffraanvinaigrette
Brioche met vadouvan specerijen
Wilde zeebaars met gepofte trostomaten en peultjes, Bouillabaisse saus met sinaasappelschilletjes
Parelhoen met pancetta, groene asperges, cantharellen en bundelzwammen, crème van basilicum en dragon
Porcinibrood met citroentijm en zeezout
In het weiland
Luchtige champagnetaart met rabarber, steranijs, frambozen, aardbeien en bramen
ARRANGEMENT
Angélique Schmeinck biedt twee arrangementen aan: een Sensation Sunrise Arrangement en een Sensation Sunset Arrangement. Voor groepen en individuen. Voor zakelijke en privé-doeleinden.
De all-inn prijs voor eten op het allerhoogste niveau bedraagt €485,- per persoon.
VIDEOVERSLAG
MENU
ARRANGEMENTEN
TEKST: HANS STEENBERGEN
http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.culiair.nl