Inhoudsopgave
De Aziatische eeuw is aangebroken. Was de 19e eeuw van de Britten, de 20ste van de Amerikanen, de 21ste eeuw is die van Azië. De welvaart in landen als China, Vietnam, Singapore groeit jaarlijks in duizelingwekkend tempo. Steden zijn ‘booming’, universiteiten spuwen jaarlijks miljoenen academici uit, de middenklasse groeit hard en foodconcepten ontwikkelen zich razendsnel.
De trends gaan dan ook niet alleen meer van West naar Oost maar ook van Oost naar West. De invloed
FOOD & CULTURE THAILAND
UITERSTEN: prestige vs streetfood
FRISSE BLIK: DE VERWONDERING VAN ESMÉE
NIEUWE SERIE: ON TRENDS
En verder:
FOOD CAPITAL
MOOD INSPIRATION
PIONEERS MEETING @TASTE
van de pan-Aziatische keuken - Thais, Chinees, Vietnamees, Indiaas – neemt toe in ons deel van de wereld. Reden voor Food Inspiration om in het vliegtuig te stappen naar Singapore, Vietnam en Thailand. We bewogen ons tussen streetfood en luxe shopping malls. Tussen prestigehotels en voedselmarkten. De rijkdom aan smaken, geuren, kleuren en vers eten is overweldigend. Waarbij Vietnam wat ons betreft de kroon spant. De Vietnamese keuken is zo licht, geurig, gezond en lekker dat we denken dat Vietnamese foodconcepten een kans hebben de wereld te gaan veroveren.
DE AZIATISCHE EEUW
tell a
foodfriend
eerdere
edities
WWWeetje
TALENT DAY 26 OKTOBER
Uitersten: prestige vs streetfood
Uitersten: prestige vs streetfood
Conceptontwikkeling: on trends
Conceptontwikkeling: on trends
