Inspirational OpSmaak
"Urban" is de meest recente editie, waarin naast smaakvolle, voedzame en gezonde recepten een belangrijke rol is weggelegd voor het What's in your Food onderzoek, een interview met Guggenheim's Josean Alija en slim advies van collega horecaondernemers.
Schrijf je gratis in voor
het OpSmaak magazine!
Chilibroodje met rosbief en
Italiaanse dressing
Ingrediënten
1 st Ciabatta
15 g Hellmanns Escoffine basisdressing
3 g Knorr Primerba bouquet a lItaliana
60 g gesneden rosbief
25 g rucola
Bereidingswijze
• Snij het broodje open.
• Meng de dressing met de Knorr Primerba
Bouquet allitaliana in een bekken.
• Beleg het broodje met de rosbrief.
• Verdeel de rucola erover en
besprenkel met de dressing.
Club Sandwich gerookte kip
Ingrediënten
voor 4 personen
4 st Vikingbrood Round
50 g Hellmanns Sandwich Delight Naturel
20 g Knorr Primerba Gefruite Ui met Spek
1 st gekookt ei
20 g rucola
25 g bacon
15 g tomaat
25 g gerookte kip
15 g komkommer
Bereidingswijze
• Leg de vier broodjes naast elkaar en meng de Sandwich Delight met de Primerba Ui met Spek.
• Besmeer hiermee de broodjes en
verdeel de gewassen rucola.
• Snij het ei in plakjes en leg dit op het eerste broodje.
• Leg de bacon op het andere broodje en
verdeel de gesneden tomaat erover.
• Verdeel de gesneden gerookte kip over het derde broodje en beleg met gesneden komkommer.
• Stapel alle broodjes op elkaar met als
laatste het overgebleven broodje
• Snijd doormidden en prik er twee stokjes door.
Bekijk eerdere edities online:
OpSmaak
Wat is OpSmaak?
OpSmaak is het relatiemagazine van Unilever Food Solutions.
Bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de Nederlandse Foodservice-markt. Een magazine met inspirerende recepturen en interessante interviews. Het magazine verschijnt 5 keer per jaar. Iedere uitgave staat in het teken van een culinair thema met verrassende en toegankelijke recepturen.
Wil je het OpSmaak magazine gratis
ontvangen? Meld je dan hier aan!
Chilibroodje met rosbief en
Italiaanse dressing
Ingrediënten
1 st Ciabatta
15 g Hellmanns Escoffine basisdressing
3 g Knorr Primerba bouquet a lItaliana
60 g gesneden rosbief
25 g rucola
Bereidingswijze
• Snij het broodje open.
• Meng de dressing met de Knorr Primerba
Bouquet allitaliana in een bekken.
• Beleg het broodje met de rosbrief.
• Verdeel de rucola erover en
besprenkel met de dressing.
Club Sandwich gerookte kip
Ingrediënten
voor 4 personen
4 st Vikingbrood Round
50 g Hellmanns Sandwich Delight Naturel
20 g Knorr Primerba Gefruite Ui met Spek
1 st gekookt ei
20 g rucola
25 g bacon
15 g tomaat
25 g gerookte kip
15 g komkommer
Bereidingswijze
• Leg de vier broodjes naast elkaar en meng de Sandwich Delight met de Primerba Ui met Spek.
• Besmeer hiermee de broodjes en
verdeel de gewassen rucola.
• Snij het ei in plakjes en leg dit op het eerste broodje.
• Leg de bacon op het andere broodje en
verdeel de gesneden tomaat erover.
• Verdeel de gesneden gerookte kip over het derde broodje en beleg met gesneden komkommer.
• Stapel alle broodjes op elkaar met als
laatste het overgebleven broodje
• Snijd doormidden en prik er twee stokjes door.
"Urban"
http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.opsmaak.nl