Carl Siegert inspirational
Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen begint bij de biologische broodspecialiteiten van Carl Siegert.
Overtuig jezelf en vraag hier een proefpakket aan.
www.carlsiegert.com
Bakkerij Carl Siegert, dé bakker voor de horeca!
Bakkerij Carl Siegert is dé bakker voor de horeca van Nederland en daarbuiten. Wij maken het lekkerste brood voor ontbijt, lunch, diner en banqueting dat ook urenlang na het afbakken zijn stevige bite houdt. Al ons brood heeft dezelfde ambachtelijke basis. Wij gebruiken onze eigen desemcultuur en een lange voorrijs. Het aroma en de smaak zijn ongeëvenaard. Dat komt doordat wij het
brood direct na het bakken
individueel invriezen bij –35°C
en pas daarna verpakken.
100% Nederlandse Oogst
Wij zijn voorstanders van
duurzaam ondernemen en
gebruiken daarom vrijwel
uitsluitend biologische ingrediënten die tot aan de oorsprong te traceren zijn. Zo groeit ons biologische graan in de Flevopolder en komt de Kollenberger spelt van kasteelhoeve Puth in Limburg. We halen ons graan dus uit 'de eigen achtertuin'.
http://www.shootmyfood.net/m/magstream/shootmyfood/content/link.php?url=http://www.carlsiegert.com