Jonnie en Sergio
Jonnie en Sergio
Op maandagochtend verzorgden een tot op het bot gespannen Jonnie Boer en Sergio Herman op ChefsRevolution een indrukwekkende duopresentatie. Onder de titel ‘Geland op het Strand en Gestrand op het Land’ gaven zij al kokend hun visie en invulling aan streekgastronomie. Direct na hun performance wist Food Inspiration ze te strikken voor een kort interview. Twee doodnormale kerels. Met abnormale prestaties. Samen op een bankje. Pratend over de culinaire revolutie, over je eigen stijl en wederzijds respect.
* In de Madrid-special van Food Inspiration zie je mini interviews met Elena Arzak*** (San Sebastian) en Joan Roca*** (Girona).
ChefsRevolution
Op 3 en 4 juni voegde het drukbezette culinaire koppel Jonnie en Thérèse Boer een nieuw wapenfeit toe aan hun imposante carrière. ChefsRevolution: een tweedaags culinair chefs event zoals dat nog nooit eerder in Nederland was vertoond. Met internationale twee- en driesterrenchefs uit heel europa en de Nederlandse topgastronomie performing op de Boerenmarkt, in het strobalenrestaurant en tijdens tal van masterclasses. Hulde voor deze durfals.
Hé Johan
Een boek waar zo hard aan gewerkt is en wat op zo’n bijzonder beladen moment wordt gelanceerd vraagt om een spectaculaire eregast. Niemand minder dan Jonnie’s held Johan Cruijf vloog over om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen. Razende reporterd Jord vroeg hem naar de parallel tussen een voetbalploeg en een driesterrenkeuken.
Bankhangen met 9 sterren
TEKST: MONIEK DE JONGH VIDEO: JORD ALTHUIZEN
@JORDALTHUIZEN
FULL VIDEO
FULL VIDEO
REVOLUTIE
REVOLUTIE
EIGEN STIJL
EIGEN STIJL
RESPECT
RESPECT
Hé Johan
Hé Johan
Hé Johan
Hé Johan
Tijdens ChefsRevolution presenteerden Jonnie en Thérèse Boer hun
langverwachte boek Puurst. In dit meer dan 400 pagina tellende meester-
werk gaat het over smaak en (r)evolutie. In tekst en beeld laat Jonnie zien
hoe rijk Nederland is op culinair gebied. Een must have.
Jonnie en Sergio
Jonnie en Sergio
ChefsRevolution
ChefsRevolution
MYTHBUSTERS THEME SONG