Inspirational Unilever
De smaak van Professionals
We zijn al snel weer bij u terug met een nieuwe editie van het menu&management magazine voor de Horeca. En dat is maar goed ook, want goed nieuws laat niet op zich wachten! Deze speciale editie van Menu & Management staat namelijk geheel in het teken van koken met sterren!
Waanzinnig trots zijn we dat het Unilever Foodsolutions chefteam is uitgebreid met twee fantastische sterrenchefs: Peter Goossens van restaurant Hof van Cleve*** in Kruishoutem en Onno Kokmeijer van Ciel Bleu** te Amsterdam. Deze samenwerking is natuurlijk niet zomaar. Met hun uitgebreide kennis, smaak en ervaring helpen Peter en Onno ons om onze producten steeds beter te maken. De kwaliteit van vers bereid zo dicht mogelijk benaderen is hierbij ons doel. Zo winnen onze klanten kostbare tijd voor het creatieve proces en voor hun gasten, zonder aan kwaliteit in te hoeven boeten. De nieuwe Knorr Professional Jus zijn het eerste resultaat van onze samenwerking met de sterrenchefs; en daar zijn we natuurlijk ook waanzinnig trots op!
In deze editie kunt u uiteraard meer zien, lezen én proeven van onze nieuwe Knorr Professional Jus en introduceren we ons nieuwste kookboek: De smaak van professionals. Daarnaast kunt u wat uitgebreider kennis maken met onze nieuwe sterren Peter Goossens en Onno Kokmeijer en hun visie op kookboeken en recepturen.
Namens een apentrots Unilever Foodsolutions team:
veel kijk en leesplezier!
Edwin van Gent
bestel hier het boek
http://menumanagementmagazine7.uni-magazines.nl/#9
http://menumanagementmagazine7.uni-magazines.nl/#6
http://menumanagementmagazine7.uni-magazines.nl/#6