http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com

129: Onweerstaanbaar

2 mei 2017    Frank Lindner   

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit!

Iedereen valt voor de onweerstaanbare verleiding van hamburgers, friet en chocolade, oftewel: vet, zout en zoet. Wat als we dit willen veranderen? Hoe krijgen we mensen zo ver om betere keuzes te maken? Door middel van nudging: het actief rekening houden met de onbewuste wensen van een gast of klant, waardoor de consument onbewust wordt verleid om te kiezen voor gezondere, duurzamere, of meer winstgevende producten.
 

In dit magazine:

  • Google Food Team: maak de gezonde keuze de makkelijke keuze
  • Ziel & Zakelijkheid met Sergio Herman
  • Instagrammable gerechten voor de nieuwe generatie
  • Nudging volgens Starbucks, HMSHost & Frites Atelier Amsterdam
  • Ellen van Kleef, Jeroen Bosman, Jorg Snoeck & Geoff Maree nudgen
  • Dé ontdekking: 100% biologisch fastfood bij The Barn

Lees het magazine
Onweerstaanbaar, nudging, Google Food, Sergio Herman, The Barn, zintuigen, proeven, gezondere keuzes, healthy food

139: Trends aan tafel

Het nieuwe Food Inspiration magazine is uit. Over de trends aan tafel.

137: The End of Good Enough

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit, met goed genoeg is niet meer voldoende...

136: Design & Mood

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Voor één keer gaan we he-le-maal non-food. Nou ja, bijna dan...

135: Bingewatch Editie

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit.

134: Millennials & Gen-Z

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Met bouillon als de nieuwe koffie en millennials op de werkvloer

133: Eten, meten, weten

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de de rol die wetenschap kan spelen in ons eten.

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Laura Meerveld @laurameerveld
"Foodtrend #02 voor 2018: De revival van het souper. https://t.co/3rmLwIy6H5"

Maaike de Reuver @MaaikedeReuver
"Foodtrends voor 2018 gepresenteerd door @foodinspiration. Foodtrend #04: Hyperspecialisatie. https://t.co/kO1CPTC8GR"

@Francoisbier @francoisbier
"RT @BierCulinair: @foodinspiration presenteert in de laatste weken van het jaar de belangrijkste food trends voor 2018. Trend nummer 3: Viv… "

@Francoisbier @francoisbier
"Aandacht voor @francoisbier bij de lancering in Nederland door @BierCulinair https://t.co/mK5nPo9TYg"

BierCulinair.nl @BierCulinair
"@foodinspiration presenteert in de laatste weken van het jaar de belangrijkste food trends voor 2018. Trend nummer… https://t.co/JIrZgVMDyJ"

sty @Ka3Reo
"RT @Andy_arifin: Cinnamonrolls 😄😆😍🤗👍👏 #instadaily #instafood #foodporn #recipes #foodinspiration #insta #food… https://t.co/6d9RJXc7uk"

Upside Down @Samu149
"RT @Andy_arifin: Cinnamonrolls 😄😆😍🤗👍👏 #instadaily #instafood #foodporn #recipes #foodinspiration #insta #food… https://t.co/z5MaJvLKYF"

Andy Arifin @Andy_arifin
"Cinnamonrolls 😄😆😍🤗👍👏 #instadaily #instafood #foodporn #recipes #foodinspiration #insta #food… https://t.co/vRfN6kCSQ1"

Enrique Figee @enriquefigee
"@Hanssteenbergen van @foodinspiration bij @FoodserviceNW over WAAROM het narrative van challengers zo aantrekkelijk… https://t.co/wfpciAH9Gi"

Maaike de Reuver @MaaikedeReuver
"Hoofdredacteur @foodinspiration @Hanssteenbergen op het podium tijdens @FoodserviceNW over storytelling in de horec… https://t.co/cOPXZhk0ST"

Agenda