http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com

122: Based on a true story

14 november 2016    Jelle Steenbergen   

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is er! Gebaseerd op de echte verhalen.

Het is definitief over en uit met fake, met onecht, met ongezond, met onwaar. De succesvolle concepten, merken en menu's van de toekomst zijn gebaseerd op ware verhalen.

De toekomst is transparant, open, oprecht, eerlijk, integer en inspirationeel. De millennial generatie zoekt naar verhalen met roots, naar menu's die ingrediënten hebben uit hun omgeving, naar concepten die trots zijn op hun heritage, naar producten met terroir.

Zij willen een true story.

In dit magazine:

  • True Trendwatching met Hans Steenbergen
  • Onze millenials op reis. De wereld door jonge ogen
  • Kaasbaas Remeker maakt Kaas met terroir
  • Fotoserie Tussen botanist en chef met Emile van der Staak
  • Het Foodtopia van Virgilio Martinez, Tanja Grandits & Joachim Wissler

Enjoy!


Lees het magazine

139: Wie niet reist is gek

Het nieuwe Food Inspiration magazine is uit. Deze editie gaan we op reis, en leggen we uit waarom dat juist belangrijk is.

138: Trends aan tafel

Het nieuwe Food Inspiration magazine is uit. Over de trends aan tafel.

137: The End of Good Enough

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit, met goed genoeg is niet meer voldoende...

136: Design & Mood

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Voor één keer gaan we he-le-maal non-food. Nou ja, bijna dan...

135: Bingewatch Editie

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit.

134: Millennials & Gen-Z

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Met bouillon als de nieuwe koffie en millennials op de werkvloer

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Rick Heijnen @rickheynen66
"RT @ISPCGentLiege: Trends en tradities in de spotlight op VISION dit jaar! We ontvangen je graag op onze gloednieuwe stand van Sligro-ISPC!… "

IlfornaiodiFiesole @FornaioFiesole
"#Buongiorno con gli #spumini #ilfornaiodifiesole #pastry #sweetmorning #cioccolato #blackandwhite #FoodOscars… https://t.co/nSnwGTsbOO"

Koppert Cress @koppertcress
"RT @foodinspiration: Lunch time op de pop-up foodmarkt tijdens #VISION18, i.s.m. onze partners @Desemenzo @altonikelderman Duvel Moortgat @… "

EspressoGalerie @EspressoGalerie
"Tomaten-Mozarrella Teller 😍 Das macht satt und glücklich 😁 🍎🍎🍎 #Tomaten #tomatoes #Käse… https://t.co/MWV2HCyyLa https://t.co/tr9jYdhsHF"

Edwin Klaasen @Desemenzo
"@foodinspiration @altonikelderman @JavaCoffeeCo @FeverTreeMixers @koppertcress @LightspeedHQ @MaesInox @MePGroup… https://t.co/RSL530BMqA"

Sarina Hurley @sanlisucte1973
"RT @RogerLanghout: @foodinspiration wat een zalige editie weer! Ik kan er weer tegenaan. "

Food Inspiration @foodinspiration
"@Desemenzo @Leadersclub_be @FIBelgie @cminecc Bedankt dat je er bij was @Desemenzo! "

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: Lunch time op de pop-up foodmarkt tijdens #VISION18, i.s.m. onze partners @Desemenzo @altonikelderman Duvel Moortgat @… "

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: "Je hebt geen trends zonder tradities", aldus de Belgische Godfather der gastronomie Peter Goossens tijdens #VISION18.… "

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: Het jaarthema van Food Inspiration luidt: We gaan op reis! Trendwatcher Herman Konings @soeproza beaamt het belang van… "

Agenda