http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com

116: Pairings & niches

6 juni 2016    Redactie   

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit! Lees nu over de pairings & niches en het spectaculaire concept: Eatsa!

We ontdekten in San Francisco het Eatsa concept, een fastfood/fresh concept die alle traditionele fastfood restaurants het nakijken geeft. Het concept is goed op weg om de wereld te veroveren. Verder schrijven we over een aantal pairing concepten, de combinaties die zijn ontstaan door drinks & foods met elkaar te combineren en als laatste: de niche market! Dankzij het internet ontstaat er een massa van niches. 

In dit magazine:

  • Lees over Eatsa, een spectaculaire concept in San Francisco
  • De pairings: drinks and foods en alle combinaties die hierbij ontstaan
  • De niches: dankzij het internet ontstaat er nu een massa van niches 
  • Check het festivalprogramma Food Unplugged 2016

Enjoy! 


Lees het magazine

136: Design & Mood

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Over design en het creëren van de juiste stemming.

135: Bingewatch Editie

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit.

134: Millennials & Gen-Z

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Met bouillon als de nieuwe koffie en millennials op de werkvloer

133: Eten, meten, weten

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de de rol die wetenschap kan spelen in ons eten.

132: Slimme Concepten

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de toekomst van de technologie in food. Robokoks: aannemen of afserveren?

131: Superboeren

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Met aandacht voor de boeren, tuinders, en telers die hun producten terroir meegeven.

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Tagliatelle with porcini, basil and shaved parmigiano reggiano. #TasteDeVine #foodinspiration https://t.co/XXObVv8blD"

Michiel @Michielstweets
"So true... The End of good enough... is the new trend in the market. #foodinspiration https://t.co/AAaGmasf1t"

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: Hij is binnen en we zijn best wel trots !! 😍 Ons jaarboek 2018 met de nieuwste concepten, cijfers uit de markt & city… "

Charles Ager @CharlesAger
"Happy #NationalPumpkinCheesecakeDay 🎃 Celebrate by baking one yourself, we found a great recipe:… https://t.co/i99fZ6v2c3"

Enrique Figee @enriquefigee
"RT @Hanssteenbergen: Wil je de inhoud lezen van alle presentaties van de #fidays 2017. Lees hier het uitgebreide artikel. https://t.co/UUPz"

Natalie Lorrant @NatalieLorrant
"Secrets Behind Famous Southern #recipes. #cheese #foodinspiration https://t.co/cDlPw7BNJH https://t.co/2CA2vZ7EnA"

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Mmmm ... something special about Marcona @almonds. #TasteDeVine #foodinspiration https://t.co/GrjYVHaXY0"

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: Hij is binnen en we zijn best wel trots !! 😍 Ons jaarboek 2018 met de nieuwste concepten, cijfers uit de markt & city… "

Edwin Klaasen @Desemenzo
"Wat was je leuk! @foodinspiration #fidays https://t.co/VyXpNKmFl4"

Doug Koob @dougkoob
"Amsterdam Food & Beverage Trend Tour for Portland team hosted by @foodinspiration #fidays… https://t.co/Nrjk54mBvI"

Agenda