http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com

111: Prachtig Peru

11 januari 2016    Lisa Janssen   

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is online! Peru als culinaire hoofdstad!

Peru is de nieuwe culinaire destinatie van deze planeet. Waarom? De Peruviaanse keuken is opwindend, rijk,traditioneel en vernieuwend.

De geografie is zo gevarieerd dat het land, naast 2.400 kilometer kustlijn, bestaat uit hooggebergte en tropisch regenwoud. De biodiversiteit van het land is voor de chefs een enorme culinaire schatkamer.
Wij bezochten deze culinaire bestemming, deden verslag van de mooiste concepten en laten jou een stukje van Peru proeven. Get inspired! 

In dit magazine:

  • The culinary capital
    Eetcultuur, ingrediënten, gerechten
  • De peetvader van ceviche
    Javier Wong
  • Herinneringen op je bord
    Astrid y Gastón
  • Koken op hoogte
    Restaurant Central 
  • Van ingenieur naar bakker
    El Pan de la Chola
  • Verbonden door food
    Dè hotspots van Lima

 

Veel leesplezier! 


Lees het magazine

136: Design & Mood

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Over design en het creëren van de juiste stemming.

135: Bingewatch Editie

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit.

134: Millennials & Gen-Z

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Met bouillon als de nieuwe koffie en millennials op de werkvloer

133: Eten, meten, weten

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de de rol die wetenschap kan spelen in ons eten.

132: Slimme Concepten

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de toekomst van de technologie in food. Robokoks: aannemen of afserveren?

131: Superboeren

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Met aandacht voor de boeren, tuinders, en telers die hun producten terroir meegeven.

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Tagliatelle with porcini, basil and shaved parmigiano reggiano. #TasteDeVine #foodinspiration https://t.co/XXObVv8blD"

Michiel @Michielstweets
"So true... The End of good enough... is the new trend in the market. #foodinspiration https://t.co/AAaGmasf1t"

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: Hij is binnen en we zijn best wel trots !! 😍 Ons jaarboek 2018 met de nieuwste concepten, cijfers uit de markt & city… "

Charles Ager @CharlesAger
"Happy #NationalPumpkinCheesecakeDay 🎃 Celebrate by baking one yourself, we found a great recipe:… https://t.co/i99fZ6v2c3"

Enrique Figee @enriquefigee
"RT @Hanssteenbergen: Wil je de inhoud lezen van alle presentaties van de #fidays 2017. Lees hier het uitgebreide artikel. https://t.co/UUPz"

Natalie Lorrant @NatalieLorrant
"Secrets Behind Famous Southern #recipes. #cheese #foodinspiration https://t.co/cDlPw7BNJH https://t.co/2CA2vZ7EnA"

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Mmmm ... something special about Marcona @almonds. #TasteDeVine #foodinspiration https://t.co/GrjYVHaXY0"

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: Hij is binnen en we zijn best wel trots !! 😍 Ons jaarboek 2018 met de nieuwste concepten, cijfers uit de markt & city… "

Edwin Klaasen @Desemenzo
"Wat was je leuk! @foodinspiration #fidays https://t.co/VyXpNKmFl4"

Doug Koob @dougkoob
"Amsterdam Food & Beverage Trend Tour for Portland team hosted by @foodinspiration #fidays… https://t.co/Nrjk54mBvI"

Agenda