http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com

Een goed begin van 2015!

27 januari 2015      

Chef @JeroendeZeeuw wil gezamenlijk het jaar 2015 positief beginnen #staypositive

Vaak wordt er aan het einde van het jaar gereflecteerd en vooruitgekeken naar het nieuwe jaar. Wat hebben we gedaan en wat gaan we doen? Mijn advies voor 2015? Stay positive!

Persoonlijk tintje

Persoonlijk was het afgelopen jaar voor mij een goed jaar omdat we Simple gestart op een waanzinnige manier, waar we uiteraard iedereen erg dankbaar voor zijn. Lovende recensies en volle bak draaien, daar krijg je toch de meeste energie van! Daarnaast ligt mijn tweede boek bijna in de winkel, wat natuurlijk ook weer super spannend is. De release is op 1 april.. geen grap ;)

Nieuwe bloeiende periode

Ik heb het gevoel dat de horeca ook aan het begin staat van een nieuwe bloeiende periode waarin creativiteit en goede mix van marketing, eten, wijn en gastvrijheid centraal staat. De gast wil gelukkig weer iets meer uitgeven, verbindt zich niet zozeer meer aan één bepaald type restaurant en staat weer open voor iets nieuws. Uiteindelijk moeten we met z'n allen ook onze schouders eronder zetten om de negativiteit eruit te werken en ons niet door de slechte berichten te laten beïnvloeden. Groei mee met de tijdsgeest, durf aan te pakken en te veranderen en wees kritisch naar jezelf en je concept. Past het nog? Wilt je gast dit? Creëer je eigenheid met hetgeen dat je doet? Vragen die niet altijd even makkelijk zijn, maar die je wel moet stellen denk ik.

Positieve ontwikkelingen

Ik spreek veel collega's en het leuke is dat je de laatste tijd veelal hoort dat zaken goed gevuld zitten -met of zonder Michelinster- en dat is een goed teken want dat betekent dat het over de gehele linie beter gaat! Laten we hopen dat de positieve ontwikkelingen zich snel doorzetten en dat we met z'n allen er een heel inspiratievol en vooral positief 2015 van kunnen gaan maken!

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Petrol laat kansen liggen met food

Het tankstation van de toekomst moet veel meer inspelen op foodtrends.

Meer dan alleen melk

Een verslag van een dag vol zuivel en wetenschap

Jamie's Garden #7

Last but not least. Mijn laatst blog over Jamie’s Garden. Eind januari gaat deze dame terug de schoolbanken in.

Jamie's Garden #6

De dagen worden weer langer, vanaf nu gaan we richting de zomer!

Jamie's Garden #5

Met een potje peterselie en basilicum in je keuken tel je tegenwoordig nauwelijks nog mee.

Het verhaal van de diners

Vroeger was echt niet alles beter, maar het is soms wel de moeite waard om stil te staan bij dingen die verloren dreigen te gaan.

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @foodinspiration: Agrarische bedrijven opgelet! Nog 8 dagen om je aan te melden en kans te maken op een boerderijwinkel-restyling. https… "

Dutch Agri Food Week @DAFWeek
"Deze kans wil je als #agrariër toch niet missen! https://t.co/96wlV5vC5g"

Chef G. Imperato @Chef_Imperato
"Pescado chillo criollo!!!! #food#italy#italian #italianchef #chef #italianfood#instafood #kitchen #foodblogger#food… https://t.co/xd8NJ3suVT"

Chef G. Imperato @Chef_Imperato
"Risottiamo!!! #food #italy #italian #italianchef #chef #italianfood #instafood #kitchen #foodblogger… https://t.co/IacNoge2tu"

Maaike de Reuver @MaaikedeReuver
"RT @foodinspiration: Agrarische bedrijven opgelet! Nog 8 dagen om je aan te melden en kans te maken op een boerderijwinkel-restyling. https… "

Food Inspiration @foodinspiration
"Agrarische bedrijven opgelet! Nog 8 dagen om je aan te melden en kans te maken op een boerderijwinkel-restyling. https://t.co/9rHsAB44ge"

Miri Scott @MScottConsult
"RT @HintFuturology: sound impacting flavour - why not fragrance? think outside the box @foodinspiration #polysensor… https://t.co/tj1FeXHIqR"

HintFuturology @HintFuturology
"sound impacting flavour - why not fragrance? think outside the box @foodinspiration… https://t.co/HFYR8BbQYb https://t.co/tj1FeXHIqR"

Loren Spee @loren_spee
"John Mariani: Oregon #wine Pioneer David Adelsheim Promises.... #foodinspiration #foodpic https://t.co/IIsjrG5ah6 https://t.co/vDzYn6DM2l"

Berry Rops @BerryRops
"RT @foodinspiration: Leuke persoonlijke blog van @MWMRol van @Rabobank over de campagne #overdevloerbijdeboer / By Food Inspiration https:/… "

Agenda