http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Michelin-chef serveert döner

11 januari 2018    Frank Lindner    Chris Naylor döner Hotelnacht

Chef Chris Naylor van Michelin-restaurant Vermeer opent voor een nacht een pop-up restaurant: Döner Vermeer.

Het restaurant opent na middernacht en serveert kebab en champagne. Het restaurant is alleen toegankelijk voor Hotelnacht-deelnemers.

Berlijn

De inspiratie voor het tijdelijke restaurant haalde hij uit kebab-hoofdstad Berlijn. Chris Naylor: 'In Amsterdam is het onmogelijk om na middernacht echt goed te snacken, iets wat chefs natuurlijk graag doen. In Berlijn kun je kiezen uit heel veel kebabzaken van hoge kwaliteit.'

Ultieme döner

Hij vervolgt: 'Tijdens Hotelnacht wil ik een grote droom laten uitkomen: een eigen Döner-zaak. Maar dan op hoog niveau. Hier wil ik het ultieme broodje döner serveren. We doen drie soorten vlees: kip, kalfssukade en lamsbout. Met huisgebakken brood en gegrilde en gepekelde groenten. Hierbij serveren we een chilli- en een knoflooksaus. En we serveren handgemaakte, triple cooked friet erbij met piccalily en béarnaise-saus.'

No reservations

Er is ruimte voor 65 gasten tegelijkertijd. Voor 30 euro krijg je een döner met friet en een glas champagne. Het is ook mogelijk om alleen döner te bestellen voor 15 euro of een frietje te halen voor 4 euro. Er worden champagnes geschonken voor 12 euro per glas. Reserveren is niet mogelijk. 

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine: Wie niet reist is gek

Volgens wetenschappelijk onderzoek van professor Ap Dijksterhuis maakt reizen gelukkig. En...

De echte smaak van Italië

Eind 2017 opende ’s werelds grootste agrifoodpark de deuren. FICO Eataly World bevindt...

Reizen verrijkt

Food Inspiration interviewde Ap Dijksterhuis: professor, schrijver, ondernemer en reisfanaat. In...

Michelin-chef serveert döner

Het restaurant opent na middernacht en serveert kebab en champagne. Het restaurant is alleen...

Eten is een verbintenis

Uniek hoofdgerecht Tomorrowland wil met het Tastes of the World initiatief de bezoekers uit...

Kunstzinnig diner

Specerijen Een meer complex gerecht met verschillende soorten specerijen. Combineer...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

EssexFoodPorn @EssexFoodPorn
"RT @misterfoodcafe: ¿Y si comienzas el día con buen pie? 🏃👣 #ComidaLatina #LatinFood #Yummie #HappyFood #FoodInspiration #Latinos #Florida… "

Mister Food @misterfoodcafe
"¿Y si comienzas el día con buen pie? 🏃👣 #ComidaLatina #LatinFood #Yummie #HappyFood #FoodInspiration #Latinos… https://t.co/NxfAW7rFLn"

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"@CRijswick @foodinspiration Eens. Maar ze kiezen wel eerder voor ongezond als gezond eten duurder wordt. "

gansindia @gansindia
"#brownie #brownies #brownietime #brownielover #browniecookie #foodporn #food #foodinspiration… https://t.co/TnksFUb0gX"

Amanda Arena @ladyarena4
"@Maal_Dweb La storia continua ed é anche finita in bellezza ieri sera...🤣 Ti assicuro che era davvero squisita!… https://t.co/kHUJDkICur"

Cindy van Rijswick @CRijswick
"@foodinspiration @Hanssteenbergen Mensen gaan niet meteen gezonder eten als de prijs daarvan daalt. "

Mister Food @misterfoodcafe
"Nos dedicamos a complacer tu paladar We are dedicated to please your palate. #ComidaLatina #LatinFood #Yummie… https://t.co/LFLEoWvoet"

Food Inspiration @foodinspiration
"First impression van het vernieuwde &Moshik** #restaurant van #chef @MoshikRoth in #Amsterdam. #moshikrestaurant… https://t.co/R3T9Lnd1u8"

Food Inspiration @foodinspiration
"De prijs voor gezond eten stijgt harder dan voor ongezond eten. Deze code móéten we kraken volgens onze… https://t.co/BGImUOuOPg"

EagleGlen Costcutter @EagleGlenShop
"RT @costcutter: Have your very own Mexican feast-iesta and use leftover chilli to make enchiladas. #CCLoveYourLeftovers #FoodInspiration ht… "

Agenda