http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Eten doe je met je...

19 december 2017    Redactie    food kunst trends chefs

Een mooie opmaak van een gerecht is een must.

Maar hoe doe je dat? Arne Ramak en Louis Meisen van We Design Food geven samen met fooddesigner en souschef Maurits van der Vooren handige tips & tricks. 

Concept uitdokteren

Arne Ramak en Louis Meisen zijn de oprichters van We Design Food, een start-up die bedrijven helpt met het ontwikkelen van nieuwe foodconcepten. Ook voor het bijsturen van bestaande horecabedrijven en -ketens kun je ze inschakelen. Met hun jarenlange professionele ervaring in de branche gaan Arne en Louis verder dan alleen een nieuwe kaart ontwikkelen of een concept uitdokteren. Er wordt ook met keukenteams getest, getraind en geïnspireerd.

Maurits van der Vooren is sous-chef en food designer van restaurant Latour in hotel Huis ter Duin te Noordwijk. Hij heeft een grote passie voor patisserie. Dat is niet vreemd, want Maurits komt uit een banketbakkersfamilie. Zijn creativiteit als fooddesigner en bedenker van mooi opgemaakte gerechten hebben hem al 47.500 volgers op Instagram opgeleverd.

 

Benieuwd naar de video van de chefs? Lees dan het artikel in de nieuwe editie van het Food Inspiration magazine: Aan Tafel! 

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine: Wie niet reist is gek

Volgens wetenschappelijk onderzoek van professor Ap Dijksterhuis maakt reizen gelukkig. En...

De echte smaak van Italië

Eind 2017 opende ’s werelds grootste agrifoodpark de deuren. FICO Eataly World bevindt...

Reizen verrijkt

Food Inspiration interviewde Ap Dijksterhuis: professor, schrijver, ondernemer en reisfanaat. In...

Michelin-chef serveert döner

Het restaurant opent na middernacht en serveert kebab en champagne. Het restaurant is alleen...

Eten is een verbintenis

Uniek hoofdgerecht Tomorrowland wil met het Tastes of the World initiatief de bezoekers uit...

Kunstzinnig diner

Specerijen Een meer complex gerecht met verschillende soorten specerijen. Combineer...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

EssexFoodPorn @EssexFoodPorn
"RT @misterfoodcafe: ¿Y si comienzas el día con buen pie? 🏃👣 #ComidaLatina #LatinFood #Yummie #HappyFood #FoodInspiration #Latinos #Florida… "

Mister Food @misterfoodcafe
"¿Y si comienzas el día con buen pie? 🏃👣 #ComidaLatina #LatinFood #Yummie #HappyFood #FoodInspiration #Latinos… https://t.co/NxfAW7rFLn"

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"@CRijswick @foodinspiration Eens. Maar ze kiezen wel eerder voor ongezond als gezond eten duurder wordt. "

gansindia @gansindia
"#brownie #brownies #brownietime #brownielover #browniecookie #foodporn #food #foodinspiration… https://t.co/TnksFUb0gX"

Amanda Arena @ladyarena4
"@Maal_Dweb La storia continua ed é anche finita in bellezza ieri sera...🤣 Ti assicuro che era davvero squisita!… https://t.co/kHUJDkICur"

Cindy van Rijswick @CRijswick
"@foodinspiration @Hanssteenbergen Mensen gaan niet meteen gezonder eten als de prijs daarvan daalt. "

Mister Food @misterfoodcafe
"Nos dedicamos a complacer tu paladar We are dedicated to please your palate. #ComidaLatina #LatinFood #Yummie… https://t.co/LFLEoWvoet"

Food Inspiration @foodinspiration
"First impression van het vernieuwde &Moshik** #restaurant van #chef @MoshikRoth in #Amsterdam. #moshikrestaurant… https://t.co/R3T9Lnd1u8"

Food Inspiration @foodinspiration
"De prijs voor gezond eten stijgt harder dan voor ongezond eten. Deze code móéten we kraken volgens onze… https://t.co/BGImUOuOPg"

EagleGlen Costcutter @EagleGlenShop
"RT @costcutter: Have your very own Mexican feast-iesta and use leftover chilli to make enchiladas. #CCLoveYourLeftovers #FoodInspiration ht… "

Agenda