http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Foodporn is overal

11 december 2017    Redactie    trends fotografie chefs foodporn

Een restaurantbezoek is voor foodies pas geslaagd als het bewijs er van in de vorm van een foodfoto op social media is gedeeld.

In de massa van al die foto’s waken chef Robbie Postma en fotograaf Robert Harrison er voor dat eten iets oppervlakkigs wordt. 

 

Variëteit aan groenten

Als eerste gang serveren we een spannende variëteit aan groenten. Speel bij het creëren van een menu met verschillende vormen en kleuren. Al deze schoonheden uit de natuur kunnen we transformeren tot een bijzondere belevenis op het bord. Geniet!

Ingrediënten: verschillende wortelsoorten, radijs en coutgette. 

 

Diepe blauwe wateren

en kleine selectie uit de diepe blauw wateren van de aarde. Als je een menu met meerdere gangen serveert, geef dan qua portionering per gang net genoeg om de gast naar meer te laten snakken en reikhalzend uit te laten zien naar het volgende gerecht.

Ingrediënten: inktvisinkt, kreeft, mosselen, makreelhuid, octopus, zee-egel en scheermessen. 

 

Dieprode tonen

Hier serveren we rode wijn als aanvulling op de dieprode tonen van het vlees. Wanneer je de juiste drank met een gerecht combineert, kun je een explosie van smaak creëren.

Ingrediënten: glas rode wijn. 

 

Genoeg houtskool 

Nu serveren we een gerijpte en gerookte prime rib van de barbecue. Verschillende kooktechnieken kunnen helpen om variatie te creëren en smaken te intensiveren in het menu.

Ingrediënten: houtskool, rook en agend prime rib.

 

Bekijk de foto's fullscreen in Food Inspiration magazine: Aan Tafel! 

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine: Wie niet reist is gek

Volgens wetenschappelijk onderzoek van professor Ap Dijksterhuis maakt reizen gelukkig. En...

De echte smaak van Italië

Eind 2017 opende ’s werelds grootste agrifoodpark de deuren. FICO Eataly World bevindt...

Reizen verrijkt

Food Inspiration interviewde Ap Dijksterhuis: professor, schrijver, ondernemer en reisfanaat. In...

Michelin-chef serveert döner

Het restaurant opent na middernacht en serveert kebab en champagne. Het restaurant is alleen...

Eten is een verbintenis

Uniek hoofdgerecht Tomorrowland wil met het Tastes of the World initiatief de bezoekers uit...

Kunstzinnig diner

Specerijen Een meer complex gerecht met verschillende soorten specerijen. Combineer...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Mister Food @misterfoodcafe
"¿Y si comienzas el día con buen pie? 🏃👣 #ComidaLatina #LatinFood #Yummie #HappyFood #FoodInspiration #Latinos… https://t.co/NxfAW7rFLn"

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"@CRijswick @foodinspiration Eens. Maar ze kiezen wel eerder voor ongezond als gezond eten duurder wordt. "

gansindia @gansindia
"#brownie #brownies #brownietime #brownielover #browniecookie #foodporn #food #foodinspiration… https://t.co/TnksFUb0gX"

Amanda Arena @ladyarena4
"@Maal_Dweb La storia continua ed é anche finita in bellezza ieri sera...🤣 Ti assicuro che era davvero squisita!… https://t.co/kHUJDkICur"

Cindy van Rijswick @CRijswick
"@foodinspiration @Hanssteenbergen Mensen gaan niet meteen gezonder eten als de prijs daarvan daalt. "

Mister Food @misterfoodcafe
"Nos dedicamos a complacer tu paladar We are dedicated to please your palate. #ComidaLatina #LatinFood #Yummie… https://t.co/LFLEoWvoet"

Food Inspiration @foodinspiration
"First impression van het vernieuwde &Moshik** #restaurant van #chef @MoshikRoth in #Amsterdam. #moshikrestaurant… https://t.co/R3T9Lnd1u8"

Food Inspiration @foodinspiration
"De prijs voor gezond eten stijgt harder dan voor ongezond eten. Deze code móéten we kraken volgens onze… https://t.co/BGImUOuOPg"

EagleGlen Costcutter @EagleGlenShop
"RT @costcutter: Have your very own Mexican feast-iesta and use leftover chilli to make enchiladas. #CCLoveYourLeftovers #FoodInspiration ht… "

Alizée Assistante @AlizeeAssistant
"✨ Nouvelles recettes pour vos lunch sur Pinterest 🖇 🖇 Bon vendredi ✨ - 📸 @choosingchia… https://t.co/AhsgxVHn2V https://t.co/ee9NBgE7Ha"

Agenda