http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Werken voor je gezondheid

8 september 2017    Redactie    trends gezondheid millennials

5 cool companies om te werken

Gratis sneakers, een niet-roken bonus, een vrij te besteden sponsorbudget of startkapitaal voor je eigen bedrijf. Vijf bedrijven vertelden ons over de secundaire arbeidsvoorwaarden van nu waarmee zij millennials verleiden om voor hén te komen werken

Op gewicht ondanks gratis chocola 

De medewerkers van Tony Chocolonely geven aan dat één van de redenen waarom ze voor het bedrijf willen werken de sociale missie is om 100% slaafvrij de norm te maken in chocolade. Ongelimiteerd gratis chocola eten is natuurlijk een andere reden. Om de medewerkers, die ze Tony’s noemen, ondanks al die chocola te stimuleren om fit en gelukkig te blijven, zowel op het werk als thuis, heeft Tony Chocolonely een aantal regelingen getroffen. Zo zijn Tony’s verplicht om jaarlijks ten minste 28 vrije dagen op te nemen, meer mag ook.

Sportoutfits mogen Tony’s declareren en niet-rokers ontvangen een bonus. Ook reiken we ieder kwartaal een beurs uit aan Tony’s die zich willen ontwikkelen op een gebied dat niets met werk te maken heeft, van zweefvliegen tot zeefdrukken.

Benieuwd naar de andere coole bedrijven om te werken? Lees dan het hele artikel in de nieuwe editie van het Food Inspiration magazine: Millennials & Gen-Z

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine:
Trends aan tafel

Als je vanuit de ruimte naar de aarde kijkt, dan zie je dat mensen elkaar heel vaak ontmoeten...

De foodtrends voor 2018 in één trendboek

Het Food Inspiration Jaarboek is de jaarlijkse dosis inspiratie voor chef's, ondernemers,...

Food trend #04:
Hyperspecialisatie

We zien steeds meer ondernemers met concepten starten met een zeer specifiek aanbod. We zitten...

Food trend #03:
Viva terroirisme

Werd er voorheen van alles in eten toegevoegd, in de toekomst gaat het om de kunst van het...

Food trend #02:
Revival van het souper

Door flexibilisering en individualisering gaan we over naar meerdere eetmomenten per dag, met...

Trend #01:
The End of Good Enough

Het tijdperk van instagrammable food is aangebroken. Als foodconcept moet je opvallen om gekozen...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Laura Meerveld @laurameerveld
"Foodtrend #02 voor 2018: De revival van het souper. https://t.co/3rmLwIy6H5"

Maaike de Reuver @MaaikedeReuver
"Foodtrends voor 2018 gepresenteerd door @foodinspiration. Foodtrend #04: Hyperspecialisatie. https://t.co/kO1CPTC8GR"

@Francoisbier @francoisbier
"RT @BierCulinair: @foodinspiration presenteert in de laatste weken van het jaar de belangrijkste food trends voor 2018. Trend nummer 3: Viv… "

@Francoisbier @francoisbier
"Aandacht voor @francoisbier bij de lancering in Nederland door @BierCulinair https://t.co/mK5nPo9TYg"

BierCulinair.nl @BierCulinair
"@foodinspiration presenteert in de laatste weken van het jaar de belangrijkste food trends voor 2018. Trend nummer… https://t.co/JIrZgVMDyJ"

sty @Ka3Reo
"RT @Andy_arifin: Cinnamonrolls 😄😆😍🤗👍👏 #instadaily #instafood #foodporn #recipes #foodinspiration #insta #food… https://t.co/6d9RJXc7uk"

Upside Down @Samu149
"RT @Andy_arifin: Cinnamonrolls 😄😆😍🤗👍👏 #instadaily #instafood #foodporn #recipes #foodinspiration #insta #food… https://t.co/z5MaJvLKYF"

Andy Arifin @Andy_arifin
"Cinnamonrolls 😄😆😍🤗👍👏 #instadaily #instafood #foodporn #recipes #foodinspiration #insta #food… https://t.co/vRfN6kCSQ1"

Enrique Figee @enriquefigee
"@Hanssteenbergen van @foodinspiration bij @FoodserviceNW over WAAROM het narrative van challengers zo aantrekkelijk… https://t.co/wfpciAH9Gi"

Maaike de Reuver @MaaikedeReuver
"Hoofdredacteur @foodinspiration @Hanssteenbergen op het podium tijdens @FoodserviceNW over storytelling in de horec… https://t.co/cOPXZhk0ST"

Agenda