http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Absolute don'ts voor een hamburger

1 september 2017    Redactie    hamburger trends tips Inspiratie

Professionele carnivoor Nick Solares vind dat je in een restaurant geen hamburger moet bestellen.

Op Eater geeft Nick Solares zijn ongezouten mening over hamburgers in restaurants. Niet bestellen, geeft hij mee aan de gast. Wat doen de restaurants dan fout?

Te groot.

Veel restaurants zijn nog niet af van het ‘bigger is better’ principe. De kans dat iemand die burger van een halve kilo in zijn eentje op krijgt wordt daarentegen steeds kleiner.

Niet goed gegrild.

Op een goede burger hoort een mooi, smaakvol bruin laagje te zitten. Door langzaam en zacht te garen krijg je weliswaar zachte en sappige burgers, maar wel veel minder smaak.

Te veel toppings.

Ook hier is ‘less is more’ het devies. Het vlees moet altijd de hoofdrol spelen.

Te duur.

De meest premium hamburger mag best wat extra’s kosten, maar in dat geval is het een goed idee om ook een goedkopere variant op de kaart te zetten.

Te Saai.

Zelfs met de potentieel oneindige variatie van de gastronomische burgers, doen chefs nog te veel hetzelfde. Experimenteer eens met vlees van een ander dier.

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw Magazine:
Design & Mood

Voor één keer wijken we af van het brengen van food als inspiratie. Het interieur...

De smaak van Tomorrowland

Eten en drinken staan op festival Tomorrowland - naast muziek - centraal in de beleving van de...

Het begin van iets beters

Goed genoeg is niet meer voldoende. Met een zeventje als waardering ben je gedoemd tot de...

The End of Good Enough...

De 9e editie van de Food Inspiration Days is van start! Vanmorgen gingen de deuren open van het...

Brabantse bioboer wint restyling boerderijwinkel

Biologische boerderij ’t Schop uit Hilvarenbeek is de winnaar van de campagne OVER DE...

Hotspots New York

Beyond Sushi Dit is een nieuwe veganistische standaard. Beyond Sushi serveert...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Monica Pellegrino @MatkovichAnna
"RT @enriquefigee: Lunchtime bij @foodinspiration Days ! #fidays https://t.co/kLnv06kAej"

🏴‍☠SpookyPirateAna @anatlus89
" @Pinterest: #Pizza made me smile at work lunch today #foods #foodinspiration #foodie #foodporn #purplehair #te… https://t.co/MVu8sa0dww"

Ethereal Heart Fdn @EHFoundation237
"RT @anatlus89: #Pizza made me smile at work lunch today #foods 🍕 ❤️ 🍕 ❤️ #foodinspiration #foodie #foodporn #purplehair #tealhair… https://… "

🏴‍☠SpookyPirateAna @anatlus89
"#Pizza made me smile at work lunch today #foods 🍕 ❤️ 🍕 ❤️ #foodinspiration #foodie #foodporn #purplehair #tealhair…… https://t.co/3BjwwJoJo8"

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Tagliatelle with porcini, basil and shaved parmigiano reggiano. #TasteDeVine #foodinspiration https://t.co/XXObVv8blD"

Michiel @Michielstweets
"So true... The End of good enough... is the new trend in the market. #foodinspiration https://t.co/AAaGmasf1t"

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: Hij is binnen en we zijn best wel trots !! 😍 Ons jaarboek 2018 met de nieuwste concepten, cijfers uit de markt & city… "

Charles Ager @CharlesAger
"Happy #NationalPumpkinCheesecakeDay 🎃 Celebrate by baking one yourself, we found a great recipe:… https://t.co/i99fZ6v2c3"

Enrique Figee @enriquefigee
"RT @Hanssteenbergen: Wil je de inhoud lezen van alle presentaties van de #fidays 2017. Lees hier het uitgebreide artikel. https://t.co/UUPz"

Natalie Lorrant @NatalieLorrant
"Secrets Behind Famous Southern #recipes. #cheese #foodinspiration https://t.co/cDlPw7BNJH https://t.co/2CA2vZ7EnA"

Agenda