http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Boosted Bagels

6 juni 2017    Redactie    trends bakery cool concepts

De bagel is al jaren een vaste prik op iedere ontbijt- en lunchkaart. Tijd voor een boost?

De Amerikaanse keten Einstein Bros. heeft sinds kort een nieuwe selectie aan zogenaamde boosted bagels. Dat zijn bagels, maar dan met een flinke dosis extra ingrediënten

Eetbare cafeïne

De meest in het oog springende variant of de kaart is de espresso buzz bagel, met maar liefst 32 milligram cafeïne. Net zoveel als een kopje koffie, ongeveer, dus misschien kan je het traditioneel bijpassende kopje dan maar beter overslaan. Voor de mensen hun ochtendenergie liever uit iets zoets halen is er de cherry chia bagel, gemaakt met kers, chia, en havermout.

Oud wordt nieuw

Het is een constante uitdaging om een oud en vertrouwd product in een nieuw jasje te steken. Zeker als je hoopt daarmee een nieuwe doelgroep aan te spreken. Einstein Bros. focust zich met hun boosted bagels volledig op de voedingswaarden. Ze laten zien dat ze meer uit minder kunnen halen, en richten zich daarmee op een groeiend segment aan consumenten die zich sterk bewust zijn van wat ze in hun lichaam stoppen, maar die geen behoefte hebben aan ingewikkelde en tijdrovende oplossingen. Gezond, snel, en makkelijk eten is de sleutel tot hun hart, en hun portemonnee.

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine: Wie niet reist is gek

Volgens wetenschappelijk onderzoek van professor Ap Dijksterhuis maakt reizen gelukkig. En...

De echte smaak van Italië

Eind 2017 opende ’s werelds grootste agrifoodpark de deuren. FICO Eataly World bevindt...

Reizen verrijkt

Food Inspiration interviewde Ap Dijksterhuis: professor, schrijver, ondernemer en reisfanaat. In...

Michelin-chef serveert döner

Het restaurant opent na middernacht en serveert kebab en champagne. Het restaurant is alleen...

Eten is een verbintenis

Uniek hoofdgerecht Tomorrowland wil met het Tastes of the World initiatief de bezoekers uit...

Kunstzinnig diner

Specerijen Een meer complex gerecht met verschillende soorten specerijen. Combineer...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Mister Food @misterfoodcafe
"¿Pensando en la cena? Esto está esperando por ti 💬 Thinking about dinner? This is waiting for you! 💬… https://t.co/cPjh953ap5"

Ailko Faber @ailko
"@tvdtoekomst @MieleNederland @koppertcress @foodinspiration @EntreeMag @kokmeijer mooi, we zullen er zijn a.s. maan… https://t.co/bEJnZMMi84"

mouratayu4@gmail.com @moulay177
"RT @ParsimonyInspo: Check out our amazing fish taco & creme brulee recipes, perfect for date night, on the site tod… https://t.co/lAoibOciSp"

Parsimony Inspired @ParsimonyInspo
"Check out our amazing fish taco & creme brulee recipes, perfect for date night, on the site today!… https://t.co/iTspup7DiO"

Mister Food @misterfoodcafe
"We´ll change the way you see life from the first bite 😉😍 Cambiaremos la manera en como ves la vida desde el primer… https://t.co/7BDR92vvjM"

Convotherm @convotherm
"Have you ever been on a food walk before? #NewTrend #FoodInspiration https://t.co/ZS23e7IEEL"

Dana @Danajuiceplus
"RT @phillymcgee: What to have for dinner tomorrow night???? . . . @jamieoliver #5ingredients #fiveingredients #jamieoliver #cook #cooking… "

ajseats1 @ajseats1
"Introducing AJS Eats 😋 my newly created food blog, showcasing the best restaurants around town, world foods, my hom… https://t.co/2hsDSycMfq"

Bernardo Pirola @Bernardo_Pirola
"RT @onlyorca: Looking for some recipe ideas? Head over to our lovely client @TheLitton for some inspiration. Full site here https://t.co/1D"

Paul Maxwell @AryztaUK_PWM
"RT @BouquetGarniUK: Our maxi quenelle are made with dark chocolate Tanzania mousse 😋 Perfect for making your desserts look stunning! #dess… "

Agenda