http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Dit is Sergio Herman

‘Op een bepaald moment wil je die bullebak niet meer zijn.’ Aan het woord is Sergio Herman over het moment waarop hij zeker wist dat hij afscheid zou nemen van zijn geliefde monster Oud Sluis.

Talenten inspireren

Sergio is een gevoelsmens. ‘Gevoel moet je zijn’, vertelt hij. En daarom is hij sinds het sluiten van Oud Sluis iets zachter geworden. Creatief en uniek blijft hij als geen ander, maar liever stimuleert hij jonge talenten om boven zichzelf uit te stijgen in visie, persoonlijkheid en aanpak.

Magnums en Ibiza

Voor de uitbouw van zijn eigen carrière is hij zijn vader het meest dankbaar. Verder maak je Sergio het gelukkigst met langoustines, magnums en de landingsbaan van Ibiza.

Bekijk het videointerview met Sergio in de nieuwe editie van Food Inspiration magazine: Onweerstaanbaar

In de rubriek Ziel & Zakelijkheid maak je iedere editie van dichtbij kennis met een bekende hospitality professional.

Foto: Rahi Rezvani

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw Magazine:
Design & Mood

Voor één keer wijken we af van het brengen van food als inspiratie. Het interieur...

De smaak van Tomorrowland

Eten en drinken staan op festival Tomorrowland - naast muziek - centraal in de beleving van de...

Het begin van iets beters

Goed genoeg is niet meer voldoende. Met een zeventje als waardering ben je gedoemd tot de...

The End of Good Enough...

De 9e editie van de Food Inspiration Days is van start! Vanmorgen gingen de deuren open van het...

Brabantse bioboer wint restyling boerderijwinkel

Biologische boerderij ’t Schop uit Hilvarenbeek is de winnaar van de campagne OVER DE...

Hotspots New York

Beyond Sushi Dit is een nieuwe veganistische standaard. Beyond Sushi serveert...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Monica Pellegrino @MatkovichAnna
"RT @enriquefigee: Lunchtime bij @foodinspiration Days ! #fidays https://t.co/kLnv06kAej"

🏴‍☠SpookyPirateAna @anatlus89
" @Pinterest: #Pizza made me smile at work lunch today #foods #foodinspiration #foodie #foodporn #purplehair #te… https://t.co/MVu8sa0dww"

Ethereal Heart Fdn @EHFoundation237
"RT @anatlus89: #Pizza made me smile at work lunch today #foods 🍕 ❤️ 🍕 ❤️ #foodinspiration #foodie #foodporn #purplehair #tealhair… https://… "

🏴‍☠SpookyPirateAna @anatlus89
"#Pizza made me smile at work lunch today #foods 🍕 ❤️ 🍕 ❤️ #foodinspiration #foodie #foodporn #purplehair #tealhair…… https://t.co/3BjwwJoJo8"

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Tagliatelle with porcini, basil and shaved parmigiano reggiano. #TasteDeVine #foodinspiration https://t.co/XXObVv8blD"

Michiel @Michielstweets
"So true... The End of good enough... is the new trend in the market. #foodinspiration https://t.co/AAaGmasf1t"

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: Hij is binnen en we zijn best wel trots !! 😍 Ons jaarboek 2018 met de nieuwste concepten, cijfers uit de markt & city… "

Charles Ager @CharlesAger
"Happy #NationalPumpkinCheesecakeDay 🎃 Celebrate by baking one yourself, we found a great recipe:… https://t.co/i99fZ6v2c3"

Enrique Figee @enriquefigee
"RT @Hanssteenbergen: Wil je de inhoud lezen van alle presentaties van de #fidays 2017. Lees hier het uitgebreide artikel. https://t.co/UUPz"

Natalie Lorrant @NatalieLorrant
"Secrets Behind Famous Southern #recipes. #cheese #foodinspiration https://t.co/cDlPw7BNJH https://t.co/2CA2vZ7EnA"

Agenda