http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Join the Foodservice Talent Academy

20 februari 2017    Redactie    Foodservice Talent Academy aanmelden

Ben jij een foodservice-talent? Kom dan bij de @FSTalentAcademy

Kennis & inzicht

De Foodservice Talent Academy is een opleidingsprogramma met een innovatieve samenstelling van colleges, opdrachten, tours, events en bedrijfsbezoeken. Speerpunten van de Foodservice Talent Academy zijn persoonlijke groei, het opbouwen van een sterk netwerk en verdieping van kennis & inzicht in de foodservice branche.

 


"Door de Foodservice Talent Academy ben ik mij er van bewust geworden dat het belangrijk is om regelmatig even stil te staan en met een onafhankelijke blik terug én vooruit te kijken. Veel gezien, geleerd en er een prachtig netwerk aan over gehouden"

- Susan Verheijen, Manager Development Sodexo

 


 

Talenten inspireren

De Foodservice Talent Academy wil talent voeden door te inspireren en te delen. Dit doen ze door middel van interactieve inspiratiesessies. Hierin staan de vaardigheden centraal die noodzakelijk zijn om leiding te geven aan de foodservice-organisaties van de toekomst. Talent bloeit met de juiste prikkels. De thema's, (gast)docenten, de locaties, de events en de tours stimuleren je tot zelfreflectie, maar ook tot interactie met je medetalenten. Want talent heeft de neiging aanstekelijk te werken. Je volgt de Foodservice Talent Academy met maximaal 20 enthousiaste en getalenteerde peers. Je leert, deelt en profiteert van de dynamiek van de groep.

Direct resultaat

De Foodservice Talent Academy bestaat uit 3 semesters en is opgebouwd rondom 8 thema's (modules). Elke module sluit je af met een opdracht waarbij je de opgedane kennis direct toepast op je eigen werksituatie. Hier plukt jouw organisatie dus direct de vruchten van. De Foodservice Talent Academy bestaat in totaal uit 22 bijeenkomsten, die verdeeld over 46 dagdelen gedurende anderhalf jaar plaatsvinden. Naast de bijeenkomsten bedraagt de studiebelasting 4-6 uur per week. De Foodservice Talent Academy stelt je daardoor in staat om op een goede manier werk, privé en studie te combineren.

 


"De Foodservice Talent Academy is een unieke combinatie waarbij je de kans krijgt om je netwerk uit te breiden, kennis over de markt krijgt aangereikt en geïnspireerd wordt op gave locaties door boeiende sprekers."

- Sharon Reijmers, Key Accountmanager Unilever Food Solutions

 


 

Snel aanmelden...

Hebben we je aandacht? Zin in gekregen? Ben je een talent en tussen de 27 en 37 jaar, met enkele jaren ervaring in de wereld van eten, drinken, slapen en gastvrijheid? Meld je aan of toon je interesse bij Susan Koenders. Mail on!
 

Foto: Floris Heuer

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine:
Trends aan tafel

Als je vanuit de ruimte naar de aarde kijkt, dan zie je dat mensen elkaar heel vaak ontmoeten...

De foodtrends voor 2018 in één trendboek

Het Food Inspiration Jaarboek is de jaarlijkse dosis inspiratie voor chef's, ondernemers,...

Food trend #03:
Viva terroirisme

Werd er voorheen van alles in eten toegevoegd, in de toekomst gaat het om de kunst van het...

Food trend #02:
Revival van het souper

Door flexibilisering en individualisering gaan we over naar meerdere eetmomenten per dag, met...

Trend #01:
The End of Good Enough

Het tijdperk van instagrammable food is aangebroken. Als foodconcept moet je opvallen om gekozen...

Foodporn is overal

In de massa van al die foto’s waken chef Robbie Postma en fotograaf Robert Harrison er...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Deli2go_NL @Deli2go_NL
"RT @MaaikedeReuver: Bedankt voor de lunch en jullie verhaal @Deli2go_NL @BakerstreetNL @rogiersoetens! https://t.co/J2X1R1wGpS"

Maaike de Reuver @MaaikedeReuver
"Bedankt voor de lunch en jullie verhaal @Deli2go_NL @BakerstreetNL @rogiersoetens! https://t.co/J2X1R1wGpS"

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @MaaikedeReuver: Foodtrends voor 2018 gepresenteerd door @foodinspiration. Foodtrend #03: Viva terroirism! https://t.co/izfrkcpcDM"

Laura Meerveld @laurameerveld
"Foodtrend #01 voor 2018: The End of Good Enough. #instagrammablefood https://t.co/NxyNdGk7Lx"

Theo van Brussel @tvanbrussel
"RT @foodinspiration: Lunch & inspiratie over de reis naar een duurzamer foodaanbod van #Bakerstreet op ons HQ. https://t.co/nsHcz7BpRG"

Your Home Magazine @your_home
"Searching for the ultimate Christmas Dinner starter? 🍽 Look no further than our recipe for Celeriac, Roquefort & Ha… https://t.co/sKx1U43Sel"

Maaike de Reuver @MaaikedeReuver
"Foodtrends voor 2018 gepresenteerd door @foodinspiration. Foodtrend #03: Viva terroirism! https://t.co/izfrkcpcDM"

Frank Lindner @Frank_Lindner
"Oeh la la, new @foodinspiration #wheels in the making. Thnx @Signmatch! https://t.co/hQHFmpjdV7"

Anke Olthoff @AnkeOlthoff
"RT @foodinspiration: Foodtrend #02 voor 2018: De revival van het souper. De drie-eenheid ontbijt-lunch-diner wankelt. Gasten willen op iede… "

🏴‍☠SantaAna ThePirateQueen @anatlus89
"Success. Second #cookingstream in the books! Next one on Thursday! #cookies pics to come #soon ❤️ 🍤🍝🍭 ❤️ #food… https://t.co/AM5QlBcBB3"

Agenda