http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Honing voor je hersens

12 december 2016    Redactie    gezondheid new york Trendement HoneyBrains

Vorige week opende @honeybrainslife zijn deuren in New York. Hier krijgt het oude adagium ‘mind over matter’ een nieuwe invulling.

Voedsel voor je hersens serveren ze bij HoneyBrains, dat vorige week zijn deuren opende in New York. Naast eten dat vorm geeft aan ‘the most reliable, collective scientific knowledge about brain health’, waren er ook lezingen en livestreams over het welzijn van je hersenen.

Life finds a way

HoneyBrains doet alles volgens het L.I.F.E. proces. Lovingly selecting Ingredients that are Flavorful while Educating customers. Life, omdat er niets belangrijkers is dan leven, en in het leven niets belangrijkers is dan welzijn. Een van de initiatiefnemers is neuroloog Dr. Alon Seifan, met jarenlange onderzoekservaring op het gebied van hersengezondheid. Zijn research staat aan de basis van alles wat HoneyBrains wil bereiken. Met hun eten, en hun boodschap.

Rauwe Honing

Het menu bestaat uit inmiddels klassieke gezonde gerechten opgebouwd uit ingrediënten als havermout, avocado en humus. Daarnaast spelen zij ook in op de groeiende bowl-trend, met een soja en humus variant die ook in een schaaltje te bestellen is. Naast de menukaart is er ook een HoneyBar waar je verschillende variaties rauwe honing kunt bestellen.

Yeah, science!

HoneyBrains belooft dat ze volledig up to date zullen blijven met de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van hersengezondheid. Als onderdeel van hun filosofie willen ze ook lezingen en livestreams organiseren die de huidige stand van zaken naar een breed publiek communiceren. Zo hopen ze dat mensen ook als ze niet bij HoneyBrains eten, nog steeds met hun gedachten bij hun hersens zijn.

Trendement

Honey Brains was een onderdeel van de New York thema week van de Trendement app. Heb jij de trendement app al? Meld je gratis aan en blijf via korte artikelen op de hoogte van trends en rendement.

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw Magazine: Bingewatch Editie

Surprise! Voor deze bingewatch pop-up editie van Food Inspiration hebben we aan het hele...

Kom naar de Food Inspiration Days

Food Inspiration Days Goed genoeg is niet meer voldoende. Wie gemiddeld is, delft...

Vegetarisch zondigen

Amy’s Drive Thru is een succesvol vegetarisch fastfoodrestaurant in San Francisco....

Direct Trade Koffie

De overtreffende trap van Fair Trade of Fair Chain koffie is direct trade koffie, waarbij de...

Sally de salade bot

Sally de salade robot is een voorbeeld van de verregaande automatisering binnen de foodservice....

Een biefstuk is twee uur werk

Dat groenten de toekomst hebben blijkt ook uit de recent gepubliceerde Vlees Prijs Index van...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Doug Koob @dougkoob
"RT @foodinspiration: De meest creatieve en vooruitstrevende tea maker die wij ooit hebben ontmoet komt naar de #fidays. Meet @Smithteamaker… "

Enrique Figee @enriquefigee
"RT @foodinspiration: De meest creatieve en vooruitstrevende tea maker die wij ooit hebben ontmoet komt naar de #fidays. Meet @Smithteamaker… "

British Gems @BritishGems
"Fantastic #foodinspiration pics being sent in, are you cooking up a #BritGemTasty meal tonight? https://t.co/9QYq9sVfoW"

Natasja Bloem @NatasjaBloem
"RT @Hanssteenbergen: Ik kijk er naar uit - de meest geweldige wow-smaakervaring van het afgelopen jaar. https://t.co/1ZUCvRoN6e"

Yvon @Angenita_Tweets
"RT @Desemenzo: Gisteren wat ben je lekker en leuk Gulpener #fipioneers @foodinspiration bedankt voor de perfecte organisatie @Gulpener #gas… "

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"Ik kijk er naar uit - de meest geweldige wow-smaakervaring van het afgelopen jaar. https://t.co/1ZUCvRoN6e"

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: The avocado show gaat internationaal! Maar eerst zijn ze te zien tijdens de #fidays op 16 & 17 oktober 🤗 https://t.co"

Edwin Klaasen @Desemenzo
"Gisteren wat ben je lekker en leuk Gulpener #fipioneers @foodinspiration bedankt voor de perfecte organisatie… https://t.co/6zWWxjMouh"

Sheila Rose @mobbetuti1986
"RT @Mark_Haagen: +1 RT @houseoftaste: Veel inspiratie en plezier vandaag Pioneers!! @foodinspiration maak er een mooie dag van. "

RaymondTans @RaymondTans
"RT @foodinspiration: Met ruim 80 Food Inspiration Pioneers op bezoek bij @Gulpener Rondleiding, proeverij en een fietstour langs Gulpener b… "

Agenda