http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Honing voor je hersens

12 december 2016    Redactie    gezondheid New York Trendement HoneyBrains

Vorige week opende @honeybrainslife zijn deuren in New York. Hier krijgt het oude adagium ‘mind over matter’ een nieuwe invulling.

Voedsel voor je hersens serveren ze bij HoneyBrains, dat vorige week zijn deuren opende in New York. Naast eten dat vorm geeft aan ‘the most reliable, collective scientific knowledge about brain health’, waren er ook lezingen en livestreams over het welzijn van je hersenen.

Life finds a way

HoneyBrains doet alles volgens het L.I.F.E. proces. Lovingly selecting Ingredients that are Flavorful while Educating customers. Life, omdat er niets belangrijkers is dan leven, en in het leven niets belangrijkers is dan welzijn. Een van de initiatiefnemers is neuroloog Dr. Alon Seifan, met jarenlange onderzoekservaring op het gebied van hersengezondheid. Zijn research staat aan de basis van alles wat HoneyBrains wil bereiken. Met hun eten, en hun boodschap.

Rauwe Honing

Het menu bestaat uit inmiddels klassieke gezonde gerechten opgebouwd uit ingrediënten als havermout, avocado en humus. Daarnaast spelen zij ook in op de groeiende bowl-trend, met een soja en humus variant die ook in een schaaltje te bestellen is. Naast de menukaart is er ook een HoneyBar waar je verschillende variaties rauwe honing kunt bestellen.

Yeah, science!

HoneyBrains belooft dat ze volledig up to date zullen blijven met de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van hersengezondheid. Als onderdeel van hun filosofie willen ze ook lezingen en livestreams organiseren die de huidige stand van zaken naar een breed publiek communiceren. Zo hopen ze dat mensen ook als ze niet bij HoneyBrains eten, nog steeds met hun gedachten bij hun hersens zijn.

Trendement

Honey Brains was een onderdeel van de New York thema week van de Trendement app. Heb jij de trendement app al? Meld je gratis aan en blijf via korte artikelen op de hoogte van trends en rendement.

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw Magazine:
The End of Good Enough

Wie gemiddeld is, delft het onderspit. Ons thema voor 2018: "It’s the end of good...

De foodtrends voor 2018 in één trendboek

Het Food Inspiration Jaarboek is de jaarlijkse dosis inspiratie voor chef's, ondernemers,...

De Portland Pioneers

De smaakinnovaties die hier worden gedaan zijn de mainstream ver vooruit. Als sprekers op de...

Put some south in your mouth

Asheville - nog geen 90.000 inwoners - is de afgelopen tien jaar getransformeerd van...

Perfect serve of crab

Hammerfest. Op 3 uur rijden van Nordkap, het meest noordelijke puntje van Europa. De regio waar...

Food for Care werkt

Zes maaltijdmomenten Via het FoodforCare programma krijgen patiënten van het Radboudumc...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Inspirational potential. #TasteDeVine #foodinspiration @CentralMarket https://t.co/IJ2l5wZzNK"

Penny @fiddleysticks
"People of Twitter, I need healthy snack inspiration. Currently eating far too many biscuits! #foodinspiration #healthysnacks #helpplease "

Velour Imports @velourimports
"CARICOM pledges over US$2-billion at UN Conference #LoveMyBermuda #WeAreBermuda #eatfortheinsta #foodinspiration… https://t.co/GYkuLSKxZG"

WeAreFood2018 @WeAreFood2018
"RT @foodinspiration: Dank aan alle lezers, chefs, fans en partners van Food Inspiration die vandaag met ons proostten op het aankomende 100… "

Louise-Jane🎗 @louisecleaver
"Just watched Rick Stein’s ‘Road to Mexico’. Loads of inspiration for #tacos 🌮 - might try making a vegan version so… https://t.co/rkmeOgKEwl"

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Inspirational potential. #TasteDeVine #foodinspiration @CentralMarket https://t.co/TPQx7dV25S"

Eat Sip Trip @Eat_Sip_Trip
"Sinfully sweet chocolate crepes with chocolate cream, banana, blackberry, blueberry, pomegranate seeds & melted cho… https://t.co/eV9MRwREbQ"

🏴‍☠PirateQueenAna @anatlus89
"Thank you #HEB my work provided us with an early #Thanksgiving lunch! #soyummy ❤️ ☄️ #Turkey #stuffing #corn… https://t.co/7IyjLLHFLS"

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Learn more about Hunger & Food Waste with #BreadisGold #TasteDeVine #foodinspiration feat.… https://t.co/i4yTvIg24B https://t.co/vJguYj5lb4"

Food Inspiration @foodinspiration
"#Portland is een #foodstad van formaat. De smaakinnovaties die hier worden gedaan zijn de mainstream ver vooruit. C… https://t.co/SGROjFBB1D"

Agenda