http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Vaag doen met vlees

6 december 2016    Jelle Steenbergen    vlees trends blurring

@TheROASTROOMBAR slaat aan het blurren met een slagerij

Een rib eye entrecote of côte de boeuf voor thuis haal je voortaan gewoon bij The Roast Room in Amsterdam. In het volgens Restaurant Award beste vleesrestaurant van 2016 opende op 5 december ook een slager zijn deuren voor de consument.

 

Verlengstuk van de keuken

Voor een borrel vergezeld met Roast Bites kon je eerder al terecht in de The Roast Bar, in het hart van de zaak waar on-the-spot het vlees wordt uitgebeend. Voor de fine dining experience is er de Rotisserie. Een stijlvol restaurant met uitzicht op de open keuken met als pronkstukken de Australische Beech-ovens, de boiler en de houtskoolgrill. De slagerij maakt de cirkel nu rond. “De slagerij is een verlengstuk van de keuken, waarmee ik het ambacht wil laten zien. We willen het hele dier verwaarden.” Aldus chef en eigenaar Michiel Deenik.

 

Chef Slager

Pim Dijkstra zal de scepter gaan zwaaien in de nieuwe slager. Om er zeker van te zijn dat het stukje vlees thuis net zo goed als in het restaurant zal smaken geeft Pim gratis en voor niets een uitgebreid bereidingsadvies bij zijn verkochte vleeswaren.

The Roast Room speelt met de nieuwe uitbreiding perfect in op de blurring trend. De traditionele grenzen tussen retail en horeca worden steeds vager. Dit biedt een scala aan mogelijkheden om een brand uit te breiden naar logische uitvloeisels als een slager die het vlees dat in het restaurant bereid wordt rauw verkoopt.
 

Margemakers

Eigenaar van The Roast Room Michiel Deenik maakte ons al eens slimmer in 60 seconden in het food inspiration magazine.

Lees het magazine

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw Magazine: Bingewatch Editie

Surprise! Voor deze bingewatch pop-up editie van Food Inspiration hebben we aan het hele...

Kom naar de Food Inspiration Days

Food Inspiration Days Goed genoeg is niet meer voldoende. Wie gemiddeld is, delft...

Vegetarisch zondigen

Amy’s Drive Thru is een succesvol vegetarisch fastfoodrestaurant in San Francisco....

Direct Trade Koffie

De overtreffende trap van Fair Trade of Fair Chain koffie is direct trade koffie, waarbij de...

Sally de salade bot

Sally de salade robot is een voorbeeld van de verregaande automatisering binnen de foodservice....

Een biefstuk is twee uur werk

Dat groenten de toekomst hebben blijkt ook uit de recent gepubliceerde Vlees Prijs Index van...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Doug Koob @dougkoob
"RT @foodinspiration: De meest creatieve en vooruitstrevende tea maker die wij ooit hebben ontmoet komt naar de #fidays. Meet @Smithteamaker… "

Enrique Figee @enriquefigee
"RT @foodinspiration: De meest creatieve en vooruitstrevende tea maker die wij ooit hebben ontmoet komt naar de #fidays. Meet @Smithteamaker… "

British Gems @BritishGems
"Fantastic #foodinspiration pics being sent in, are you cooking up a #BritGemTasty meal tonight? https://t.co/9QYq9sVfoW"

Natasja Bloem @NatasjaBloem
"RT @Hanssteenbergen: Ik kijk er naar uit - de meest geweldige wow-smaakervaring van het afgelopen jaar. https://t.co/1ZUCvRoN6e"

Yvon @Angenita_Tweets
"RT @Desemenzo: Gisteren wat ben je lekker en leuk Gulpener #fipioneers @foodinspiration bedankt voor de perfecte organisatie @Gulpener #gas… "

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"Ik kijk er naar uit - de meest geweldige wow-smaakervaring van het afgelopen jaar. https://t.co/1ZUCvRoN6e"

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: The avocado show gaat internationaal! Maar eerst zijn ze te zien tijdens de #fidays op 16 & 17 oktober 🤗 https://t.co"

Edwin Klaasen @Desemenzo
"Gisteren wat ben je lekker en leuk Gulpener #fipioneers @foodinspiration bedankt voor de perfecte organisatie… https://t.co/6zWWxjMouh"

Sheila Rose @mobbetuti1986
"RT @Mark_Haagen: +1 RT @houseoftaste: Veel inspiratie en plezier vandaag Pioneers!! @foodinspiration maak er een mooie dag van. "

RaymondTans @RaymondTans
"RT @foodinspiration: Met ruim 80 Food Inspiration Pioneers op bezoek bij @Gulpener Rondleiding, proeverij en een fietstour langs Gulpener b… "

Agenda