http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Vaag doen met vlees

6 december 2016    Jelle Steenbergen    vlees trends blurring

@TheROASTROOMBAR slaat aan het blurren met een slagerij

Een rib eye entrecote of côte de boeuf voor thuis haal je voortaan gewoon bij The Roast Room in Amsterdam. In het volgens Restaurant Award beste vleesrestaurant van 2016 opende op 5 december ook een slager zijn deuren voor de consument.

 

Verlengstuk van de keuken

Voor een borrel vergezeld met Roast Bites kon je eerder al terecht in de The Roast Bar, in het hart van de zaak waar on-the-spot het vlees wordt uitgebeend. Voor de fine dining experience is er de Rotisserie. Een stijlvol restaurant met uitzicht op de open keuken met als pronkstukken de Australische Beech-ovens, de boiler en de houtskoolgrill. De slagerij maakt de cirkel nu rond. “De slagerij is een verlengstuk van de keuken, waarmee ik het ambacht wil laten zien. We willen het hele dier verwaarden.” Aldus chef en eigenaar Michiel Deenik.

 

Chef Slager

Pim Dijkstra zal de scepter gaan zwaaien in de nieuwe slager. Om er zeker van te zijn dat het stukje vlees thuis net zo goed als in het restaurant zal smaken geeft Pim gratis en voor niets een uitgebreid bereidingsadvies bij zijn verkochte vleeswaren.

The Roast Room speelt met de nieuwe uitbreiding perfect in op de blurring trend. De traditionele grenzen tussen retail en horeca worden steeds vager. Dit biedt een scala aan mogelijkheden om een brand uit te breiden naar logische uitvloeisels als een slager die het vlees dat in het restaurant bereid wordt rauw verkoopt.
 

Margemakers

Eigenaar van The Roast Room Michiel Deenik maakte ons al eens slimmer in 60 seconden in het food inspiration magazine.

Lees het magazine

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw Magazine:
The End of Good Enough

Wie gemiddeld is, delft het onderspit. Ons thema voor 2018: "It’s the end of good...

De foodtrends voor 2018 in één trendboek

Het Food Inspiration Jaarboek is de jaarlijkse dosis inspiratie voor chef's, ondernemers,...

De Portland Pioneers

De smaakinnovaties die hier worden gedaan zijn de mainstream ver vooruit. Als sprekers op de...

Put some south in your mouth

Asheville - nog geen 90.000 inwoners - is de afgelopen tien jaar getransformeerd van...

Perfect serve of crab

Hammerfest. Op 3 uur rijden van Nordkap, het meest noordelijke puntje van Europa. De regio waar...

Food for Care werkt

Zes maaltijdmomenten Via het FoodforCare programma krijgen patiënten van het Radboudumc...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Inspirational potential. #TasteDeVine #foodinspiration @CentralMarket https://t.co/IJ2l5wZzNK"

Penny @fiddleysticks
"People of Twitter, I need healthy snack inspiration. Currently eating far too many biscuits! #foodinspiration #healthysnacks #helpplease "

Velour Imports @velourimports
"CARICOM pledges over US$2-billion at UN Conference #LoveMyBermuda #WeAreBermuda #eatfortheinsta #foodinspiration… https://t.co/GYkuLSKxZG"

WeAreFood2018 @WeAreFood2018
"RT @foodinspiration: Dank aan alle lezers, chefs, fans en partners van Food Inspiration die vandaag met ons proostten op het aankomende 100… "

Louise-Jane🎗 @louisecleaver
"Just watched Rick Stein’s ‘Road to Mexico’. Loads of inspiration for #tacos 🌮 - might try making a vegan version so… https://t.co/rkmeOgKEwl"

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Inspirational potential. #TasteDeVine #foodinspiration @CentralMarket https://t.co/TPQx7dV25S"

Eat Sip Trip @Eat_Sip_Trip
"Sinfully sweet chocolate crepes with chocolate cream, banana, blackberry, blueberry, pomegranate seeds & melted cho… https://t.co/eV9MRwREbQ"

🏴‍☠PirateQueenAna @anatlus89
"Thank you #HEB my work provided us with an early #Thanksgiving lunch! #soyummy ❤️ ☄️ #Turkey #stuffing #corn… https://t.co/7IyjLLHFLS"

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Learn more about Hunger & Food Waste with #BreadisGold #TasteDeVine #foodinspiration feat.… https://t.co/i4yTvIg24B https://t.co/vJguYj5lb4"

Food Inspiration @foodinspiration
"#Portland is een #foodstad van formaat. De smaakinnovaties die hier worden gedaan zijn de mainstream ver vooruit. C… https://t.co/SGROjFBB1D"

Agenda