http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

De comeback van ambacht

8 december 2016    Inspirationals    Jan van As sponsored story

Traditioneel vakmanschap gecombineerd met moderne technologie bij Zalmhuis Steur.

 

Traditioneel en modern

Zalmhuis Steur is een professionele en ambachtelijke rokerij gevestigd in Monnickendam. Traditioneel vakmanschap wordt hier gecombineerd met moderne technologie en optimale hygiëne.

Naast gerookte, wilde en kweek zalm in verschillende variëteiten, omvat het assortiment bovendien graved lachs, gerookte heilbot en tonijn. De producten van Zalmhuis Steur vallen regelmatig in de prijzen bij onafhankelijke beoordelingstesten.

 

Ambachten maken een comeback

Er is nu veel meer waardering voor traditionele ambacht dan de afgelopen jaren. Waarom is dat? Omdat het voldoening en smaak geeft. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de zalmrokerij, maar ook voor brood, kaas en bijvoorbeeld koffie.

Wat is ambacht voor Zalmhuis Steur? Ambachtelijk als het gaat om pure smaak en bereidingsproces en eigentijds als het gaat om kwaliteit. Al sinds 1919 rookt Zalmhuis Steur op ambachtelijke wijze visproducten. Nu, het jaar 2016, is daar niets aan veranderd. Een geheim receptuur en een speciale melange van duurzame FSC houtsoorten zorgt voor de authentieke smaak van de zalm.

Maar ondanks dat wij een traditionele rokerij zijn, gaan wij met de tijd mee gaan en vernieuwen we onze technieken. Een mooi voorbeeld is het investeren in nieuwe rookovens, state of the art snijmachines en procesbeheersing. Kortom roken als toen maar nu met de precieze instelmogelijkheden.

 

Medewerkers

Naast de producten spelen de werknemers ook een grote rol in deze ambacht. Alle werknemers binnen dit bedrijf praten bijzonder hartstochtelijk over hun werk. Veel van hen hebben bewust gekozen voor dit vak, iets wat in dit tijdperk zeer uniek is. Zij brengen de ambacht terug wat we een aantal jaren geleden kwijt dreigden te raken. 

 

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over Zalmhuis Steur en haar producten? Ga naar www.zalmhuissteur.nl of stuur een email naar info@zalmhuissteur.nl

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw Magazine: Bingewatch Editie

Surprise! Voor deze bingewatch pop-up editie van Food Inspiration hebben we aan het hele...

Kom naar de Food Inspiration Days

Food Inspiration Days Goed genoeg is niet meer voldoende. Wie gemiddeld is, delft...

Vegetarisch zondigen

Amy’s Drive Thru is een succesvol vegetarisch fastfoodrestaurant in San Francisco....

Direct Trade Koffie

De overtreffende trap van Fair Trade of Fair Chain koffie is direct trade koffie, waarbij de...

Sally de salade bot

Sally de salade robot is een voorbeeld van de verregaande automatisering binnen de foodservice....

Een biefstuk is twee uur werk

Dat groenten de toekomst hebben blijkt ook uit de recent gepubliceerde Vlees Prijs Index van...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Doug Koob @dougkoob
"RT @foodinspiration: De meest creatieve en vooruitstrevende tea maker die wij ooit hebben ontmoet komt naar de #fidays. Meet @Smithteamaker… "

Enrique Figee @enriquefigee
"RT @foodinspiration: De meest creatieve en vooruitstrevende tea maker die wij ooit hebben ontmoet komt naar de #fidays. Meet @Smithteamaker… "

British Gems @BritishGems
"Fantastic #foodinspiration pics being sent in, are you cooking up a #BritGemTasty meal tonight? https://t.co/9QYq9sVfoW"

Natasja Bloem @NatasjaBloem
"RT @Hanssteenbergen: Ik kijk er naar uit - de meest geweldige wow-smaakervaring van het afgelopen jaar. https://t.co/1ZUCvRoN6e"

Yvon @Angenita_Tweets
"RT @Desemenzo: Gisteren wat ben je lekker en leuk Gulpener #fipioneers @foodinspiration bedankt voor de perfecte organisatie @Gulpener #gas… "

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"Ik kijk er naar uit - de meest geweldige wow-smaakervaring van het afgelopen jaar. https://t.co/1ZUCvRoN6e"

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: The avocado show gaat internationaal! Maar eerst zijn ze te zien tijdens de #fidays op 16 & 17 oktober 🤗 https://t.co"

Edwin Klaasen @Desemenzo
"Gisteren wat ben je lekker en leuk Gulpener #fipioneers @foodinspiration bedankt voor de perfecte organisatie… https://t.co/6zWWxjMouh"

Sheila Rose @mobbetuti1986
"RT @Mark_Haagen: +1 RT @houseoftaste: Veel inspiratie en plezier vandaag Pioneers!! @foodinspiration maak er een mooie dag van. "

RaymondTans @RaymondTans
"RT @foodinspiration: Met ruim 80 Food Inspiration Pioneers op bezoek bij @Gulpener Rondleiding, proeverij en een fietstour langs Gulpener b… "

Agenda