http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Oogst der aarde

Chefs @lucNxavier, @albertkooy, @Karpathios en meer, tijdens de @FoodProfDay op 4 april. Kom ook!

Chefs, kwekers en wetenschappers die het gaan hebben over aardappelen, groenten en peulvruchten. Dat is in een notendop de kern van de Food Professional Day 2016. Deze zesde editie wordt op 4 april aanstaande gehouden in Wageningen. Inspirerende chef-koks en topwetenschappers van Wageningen UR gaan de interactie aan over deze veelzijdige ingrediënten.

In highlights

  • Groente uit andere landen
  • Aardappelinspiratie
  • Smaak begint bij de bodem
  • Masterclass creativiteit
  • Passie voor de peul
  • De bittere waarheid – Een herwaardering van de bittere smaak
  • Verborgen groenten - Uw dagelijkse portie groenten in de pasta

Kijk op de site voor het hele programma.

Top line-up

De deelnemende chefs zijn: Bas van Kranen, chef-kok Restaurant de Leuf*, winnaar Gouden Koksmuts 2015; Peter Paul van den Breemen, executive chef Restaurant de Echoput; Jonathan Karpathios. Patron-cuisinier Restaurant Vork en Mes; SVH Meesterkok Luc Kusters, patron Cuisinier Restaurant Bolenius; Mario Roberti, privé-chef Cucina Excellent; SVH Meesterkok Ruud Ververgaard, chef-kok The Scelta Kitchen; Tijs Huijbers, patron-cuisinier Restaurant Ivory; SVH Meesterkok Niels van den Berg, culinair adviseur Rungis; SVH Meesterkok Albert Kooy, executive chef, Stenden University Hotel; Joram Timmerman, chef-kok De Verzamelpost; Berry Hoosemans, culinair adviseur Bonduelle.

Chef Jonathan Karpathios van Vork en Mes is een van de deelnemende chefs

Platform dat koppelt

De Food Professional Day is een initiatief van Rijn IJssel Vakschool Wageningen in samenwerking met Wageningen UR (University & Research Centre). Het platform koppelt de kennis vanuit Wageningen UR, kennisinstellingen en producenten aan het vakmanschap vanuit Vakschool Wageningen. Dat gaat altijd in samenwerking met gerenommeerde partijen, chefs, het Gastronomisch Gilde (voorheen Koksgilde en Gilde van Nederlandse Meesterkoks) en het bedrijfsleven.

Wil je je aanmelden, dat kan hier. Food Inspiration Pioineers krijgen bovendien een mooie korting! 

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw Magazine:
The End of Good Enough

Wie gemiddeld is, delft het onderspit. Ons thema voor 2018: "It’s the end of good...

De foodtrends voor 2018 in één trendboek

Het Food Inspiration Jaarboek is de jaarlijkse dosis inspiratie voor chef's, ondernemers,...

De Portland Pioneers

De smaakinnovaties die hier worden gedaan zijn de mainstream ver vooruit. Als sprekers op de...

Put some south in your mouth

Asheville - nog geen 90.000 inwoners - is de afgelopen tien jaar getransformeerd van...

Perfect serve of crab

Hammerfest. Op 3 uur rijden van Nordkap, het meest noordelijke puntje van Europa. De regio waar...

Food for Care werkt

Zes maaltijdmomenten Via het FoodforCare programma krijgen patiënten van het Radboudumc...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Louise-Jane🎗 @louisecleaver
"Just watched Rick Stein’s ‘Road to Mexico’. Loads of inspiration for #tacos 🌮 - might try making a vegan version so… https://t.co/rkmeOgKEwl"

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Inspirational potential. #TasteDeVine #foodinspiration @CentralMarket https://t.co/TPQx7dV25S"

Eat Sip Trip @Eat_Sip_Trip
"Sinfully sweet chocolate crepes with chocolate cream, banana, blackberry, blueberry, pomegranate seeds & melted cho… https://t.co/eV9MRwREbQ"

🏴‍☠PirateQueenAna @anatlus89
"Thank you #HEB my work provided us with an early #Thanksgiving lunch! #soyummy ❤️ ☄️ #Turkey #stuffing #corn… https://t.co/7IyjLLHFLS"

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Learn more about Hunger & Food Waste with #BreadisGold #TasteDeVine #foodinspiration feat.… https://t.co/i4yTvIg24B https://t.co/vJguYj5lb4"

Food Inspiration @foodinspiration
"#Portland is een #foodstad van formaat. De smaakinnovaties die hier worden gedaan zijn de mainstream ver vooruit. C… https://t.co/SGROjFBB1D"

GoJoJo @GoJoJoGoOrg
"This lunch was too pretty not to share 🥂#foodinspiration #foodie #foodblogger #lunch #lunchtime #food https://t.co/Vxcg4StxtC"

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Inspirational potential. #TasteDeVine #foodinspiration https://t.co/qcCLHaZ1FG"

wim ballieu @wimballieu
"RT @foodinspiration: Feest! 100e editie @foodinspiration Magazine Belgie vieren met lezers, partners en chefs! @HorecaExpo @flandersexpo me… "

Dutch Food Products @products_dutch
"RT @foodinspiration: Dank aan alle lezers, chefs, fans en partners van Food Inspiration die vandaag met ons proostten op het aankomende 100… "

Agenda