http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Best gelezen

Een artikel gemist? Elk weekend laten we de best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

1. Food Inspiration Magazine Nominated!
We’re so happy! De internationale editie van Food Inspiration Magazine is genomineerd voor de Digital Magazine Awards 2014. De magazines zijn onderverdeeld in 23 categorieën. In de categorie Food & Drink is Food Inspiration met onder meer Jamie Magazine en Good Food een van de tien finalisten. Genomineerden uit andere categorieën zijn bijvoorbeeld ELLE, Men’s Health en Al Jazeera Magazine.De winnaar wordt op 25 november bekendgemaakt in Londen.

2. Een ode aan de tomaat
De Westlandse wasserbombe, de McDonald’s onder de groenten. De tomaat heeft een nogal negatieve naam. En dat is onterecht. Want uit Nederland komen geweldige tomaten. Daarom brengt Ronald Giphart in het nieuwe Food Inspiration Magazine een ode aan de pommes d’amour, de solanum lycopersicum, oftewel: de tomaat!

3. Blog: ziek van allergenensnobs
'Het is bijna 13 december. De dag – en alle dagen daarna – waarop alle restaurants in Europa een allergenendeclaratie moeten kunnen overleggen aan hun gasten en de inspectiediensten. Dit kan met een vermelding van allergenen op de menukaart of op een apart formulier dat te allen tijde in de eetgelegenheid aanwezig moet zijn. Alle gerechten moeten zijn getoetst op 14 allergenen. Frank Lindner is ziek van de allergenensnobs en blogt erover.

4. Het Rijks op je bord
Het vernieuwde Rijksmuseum opent in fases. Na de commotie rondom fase 1, de immense populariteit van het vernieuwde museum en het enorme aantal bezoekers so far, is het nu tijd voor de afronding van fase 2. Eentje met een feestelijk culinair randje. Met de heropening van de Philipsvleugel - de nieuwe tentoonstellingsvleugel - op 1 november, opent ook het nieuwe restaurant RIJKS®, onder leiding van executive chef Joris Bijdendijk. Joris verkoos dit nieuwe avontuur boven zijn sterrenstatus bij restaurant Bridges.

 

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw Magazine:
The End of Good Enough

Wie gemiddeld is, delft het onderspit. Ons thema voor 2018: "It’s the end of good...

De foodtrends voor 2018 in één trendboek

Het Food Inspiration Jaarboek is de jaarlijkse dosis inspiratie voor chef's, ondernemers,...

De Portland Pioneers

De smaakinnovaties die hier worden gedaan zijn de mainstream ver vooruit. Als sprekers op de...

Put some south in your mouth

Asheville - nog geen 90.000 inwoners - is de afgelopen tien jaar getransformeerd van...

Perfect serve of crab

Hammerfest. Op 3 uur rijden van Nordkap, het meest noordelijke puntje van Europa. De regio waar...

Food for Care werkt

Zes maaltijdmomenten Via het FoodforCare programma krijgen patiënten van het Radboudumc...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Food Inspiration @foodinspiration
"Deelbaarheid en visueel spektakel worden gezien als belangrijker dan ooit op het gebied van food. Check de nieuwe s… https://t.co/p8bkYKj8bg"

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Inspirational potential. #TasteDeVine #foodinspiration @CentralMarket https://t.co/IJ2l5wZzNK"

Penny @fiddleysticks
"People of Twitter, I need healthy snack inspiration. Currently eating far too many biscuits! #foodinspiration #healthysnacks #helpplease "

Velour Imports @velourimports
"CARICOM pledges over US$2-billion at UN Conference #LoveMyBermuda #WeAreBermuda #eatfortheinsta #foodinspiration… https://t.co/GYkuLSKxZG"

WeAreFood2018 @WeAreFood2018
"RT @foodinspiration: Dank aan alle lezers, chefs, fans en partners van Food Inspiration die vandaag met ons proostten op het aankomende 100… "

Louise-Jane🎗 @louisecleaver
"Just watched Rick Stein’s ‘Road to Mexico’. Loads of inspiration for #tacos 🌮 - might try making a vegan version so… https://t.co/rkmeOgKEwl"

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Inspirational potential. #TasteDeVine #foodinspiration @CentralMarket https://t.co/TPQx7dV25S"

Eat Sip Trip @Eat_Sip_Trip
"Sinfully sweet chocolate crepes with chocolate cream, banana, blackberry, blueberry, pomegranate seeds & melted cho… https://t.co/eV9MRwREbQ"

🏴‍☠PirateQueenAna @anatlus89
"Thank you #HEB my work provided us with an early #Thanksgiving lunch! #soyummy ❤️ ☄️ #Turkey #stuffing #corn… https://t.co/7IyjLLHFLS"

TasteDeVine @TasteDeVine23
"Learn more about Hunger & Food Waste with #BreadisGold #TasteDeVine #foodinspiration feat.… https://t.co/i4yTvIg24B https://t.co/vJguYj5lb4"

Agenda