http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

Best gelezen

15 maart 2014    Redactie    New York The Jane Sligro MELT Icepops

Een artikel gemist? Elk weekend laten we de vier best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

Exclusieve preview The Jane
Nick Bril nodigt ons uit voor een exclusief preview van The Jane die op 25 maart zijn deuren opent in het kapel van ’t Groen Kwartier in Antwerpen. Het wordt niet zomaar een restaurant, maar een culinaire gebedsoord, waar het altaar is vervangen door de keuken en de priester door de Chef. We zijn zo diep onder de indruk en konden niet wachten om dit met jullie te delen. Bekijk in dit artikel de video!

Foodwalhalla Maastricht
De eerste Sligro 3.0 is een feit. Sligro 3.0 is een nieuwe zelfbedieningsgroothandel en is daarbij het uitgangspunt bij de doorontwikkeling van alle andere Sligro-vestigingen de komende jaren. Volgens Burgemeester Onno Hoes, die de vestiging op 10 maart opende, sluit het nieuwe concept naadloos aan op het gastronomisch karakter van Maastricht. We interviewden meesterkok Angélique Schmeinck, chef-koks Soenil Bahadoer en Hans van Wolde over hoe zij inspiratie opdoen tijdens een bezoek aan de groothandel!

Design waterijsjes
Het zonnetje schijnt en de temperatuur stijgt. De zomer is in aantocht! Wij krijgen weer zin in waterijsjes. Deze zomer eet je geen saaie raketijsjes, maar echte design icepops. Leonie Smelt en Eva Rennen zijn de oprichters van MELT Icepops. Ze maken met behulp van een 3D printer waterijsjes in de gekste vormen. In dit artikel lees je meer over deze design waterijsjes.

Big Green Apple
Vertical farming towers over het spoor, groenbedekte daken en urban farming blocks door de hele stad. Als het aan Terreform Research Group ligt, is dat de toekomst van New York. Een zes jaar durend onderzoek laat zien hoe New York getransformeerd wordt in een compleet zelfvoorzienende stad. ‘New York (Steady) State' laat zien hoe de stad zichzelf kan voorzien van voldoende eten en water en hierdoor een steentje kan bijdragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk. In dit artikel zoomen we in op deze Big Green Apple.
 

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw magazine: Wie niet reist is gek

Volgens wetenschappelijk onderzoek van professor Ap Dijksterhuis maakt reizen gelukkig. En...

De echte smaak van Italië

Eind 2017 opende ’s werelds grootste agrifoodpark de deuren. FICO Eataly World bevindt...

Reizen verrijkt

Food Inspiration interviewde Ap Dijksterhuis: professor, schrijver, ondernemer en reisfanaat. In...

Michelin-chef serveert döner

Het restaurant opent na middernacht en serveert kebab en champagne. Het restaurant is alleen...

Eten is een verbintenis

Uniek hoofdgerecht Tomorrowland wil met het Tastes of the World initiatief de bezoekers uit...

Kunstzinnig diner

Specerijen Een meer complex gerecht met verschillende soorten specerijen. Combineer...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Mister Food @misterfoodcafe
"¿Y si comienzas el día con buen pie? 🏃👣 #ComidaLatina #LatinFood #Yummie #HappyFood #FoodInspiration #Latinos… https://t.co/NxfAW7rFLn"

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"@CRijswick @foodinspiration Eens. Maar ze kiezen wel eerder voor ongezond als gezond eten duurder wordt. "

gansindia @gansindia
"#brownie #brownies #brownietime #brownielover #browniecookie #foodporn #food #foodinspiration… https://t.co/TnksFUb0gX"

Amanda Arena @ladyarena4
"@Maal_Dweb La storia continua ed é anche finita in bellezza ieri sera...🤣 Ti assicuro che era davvero squisita!… https://t.co/kHUJDkICur"

Cindy van Rijswick @CRijswick
"@foodinspiration @Hanssteenbergen Mensen gaan niet meteen gezonder eten als de prijs daarvan daalt. "

Mister Food @misterfoodcafe
"Nos dedicamos a complacer tu paladar We are dedicated to please your palate. #ComidaLatina #LatinFood #Yummie… https://t.co/LFLEoWvoet"

Food Inspiration @foodinspiration
"First impression van het vernieuwde &Moshik** #restaurant van #chef @MoshikRoth in #Amsterdam. #moshikrestaurant… https://t.co/R3T9Lnd1u8"

Food Inspiration @foodinspiration
"De prijs voor gezond eten stijgt harder dan voor ongezond eten. Deze code móéten we kraken volgens onze… https://t.co/BGImUOuOPg"

EagleGlen Costcutter @EagleGlenShop
"RT @costcutter: Have your very own Mexican feast-iesta and use leftover chilli to make enchiladas. #CCLoveYourLeftovers #FoodInspiration ht… "

Alizée Assistante @AlizeeAssistant
"✨ Nouvelles recettes pour vos lunch sur Pinterest 🖇 🖇 Bon vendredi ✨ - 📸 @choosingchia… https://t.co/AhsgxVHn2V https://t.co/ee9NBgE7Ha"

Agenda