http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com
Meld je aan voor het gratis Food Inspiration Magazine
Meld je aan voor het gratis
Food Inspiration Magazine

PLUS thuisproeverijen

9 oktober 2013    Redactie    wijn PLUS Thuisproeverij

Toppunt van klantgerichte service: wijnadvies PLUS proeverij thuis op de bank.

PLUS neemt al langere tijd een mooie positie in als het gaat om wijnaanbod in de supermarkt. Maar de supermarktketen wil zich op een originele manier blijven onderscheiden en de service naar de klant optimaliseren. Daarom organiseert PLUS sinds kort - als eerste supermarkt in Nederland - wijnproeverijen bij de consument thuis. In 2011 is PLUS intern gestart met opleidingen tot wijnadviseur om zowel op locatie als in de filialen de klant van zo goed mogelijke informatie te voorzien. De Thuisproeverijen zijn een vervolg op het eerdere project 'De Wijnadviseur op de winkelvloer', waarmee de supermarkt in 2010 de Wijn Marketing Award van het Productschap Wijn won.

Aandacht en lokaal
PR-medewerker Mathilde Meijers van PLUS legt uit waarom PLUS dit doet: ‘Het kiezen van wijn in de supermarkt blijft voor veel consumenten lastig. Met de Thuisproeverijen willen we wijn nog toegankelijker maken voor een brede groep consumenten, op een gezellige en informele manier bij de consument thuis. Hierdoor werkt PLUS aan twee van haar belangrijkste merkwaarden: aandacht en lokaal. Je kunt niet méér lokaal werken dan bij een klant in huis en op deze manier kun je hen de maximale aandacht geven.’

Datum prikken
PLUS Thuisproeverij is een proeverij op informele basis bij de consumenten thuis. De proeverijen zijn via internet te boeken en worden in gezelschappen van acht tot zestien personen gegeven. Deze maand staan ‘de beste PLUS wijnen volgens De Grote Hamersma’ centraal, maar je kunt ook kiezen voor een basisproeverij.
 

Reacties

Plaats een reactie

Inloggen met of
Als je inlogt met Twitter of Facebook wordt je reactie automatisch gepost of getweet met de link naar dit artikel.

Laatste artikelen

Nieuw Magazine: Bingewatch Editie

Surprise! Voor deze bingewatch pop-up editie van Food Inspiration hebben we aan het hele...

Kom naar de Food Inspiration Days

Food Inspiration Days Goed genoeg is niet meer voldoende. Wie gemiddeld is, delft...

Vegetarisch zondigen

Amy’s Drive Thru is een succesvol vegetarisch fastfoodrestaurant in San Francisco....

Direct Trade Koffie

De overtreffende trap van Fair Trade of Fair Chain koffie is direct trade koffie, waarbij de...

Sally de salade bot

Sally de salade robot is een voorbeeld van de verregaande automatisering binnen de foodservice....

Een biefstuk is twee uur werk

Dat groenten de toekomst hebben blijkt ook uit de recent gepubliceerde Vlees Prijs Index van...

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Doug Koob @dougkoob
"RT @foodinspiration: De meest creatieve en vooruitstrevende tea maker die wij ooit hebben ontmoet komt naar de #fidays. Meet @Smithteamaker… "

Enrique Figee @enriquefigee
"RT @foodinspiration: De meest creatieve en vooruitstrevende tea maker die wij ooit hebben ontmoet komt naar de #fidays. Meet @Smithteamaker… "

British Gems @BritishGems
"Fantastic #foodinspiration pics being sent in, are you cooking up a #BritGemTasty meal tonight? https://t.co/9QYq9sVfoW"

Natasja Bloem @NatasjaBloem
"RT @Hanssteenbergen: Ik kijk er naar uit - de meest geweldige wow-smaakervaring van het afgelopen jaar. https://t.co/1ZUCvRoN6e"

Yvon @Angenita_Tweets
"RT @Desemenzo: Gisteren wat ben je lekker en leuk Gulpener #fipioneers @foodinspiration bedankt voor de perfecte organisatie @Gulpener #gas… "

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"Ik kijk er naar uit - de meest geweldige wow-smaakervaring van het afgelopen jaar. https://t.co/1ZUCvRoN6e"

Hans Steenbergen @Hanssteenbergen
"RT @foodinspiration: The avocado show gaat internationaal! Maar eerst zijn ze te zien tijdens de #fidays op 16 & 17 oktober 🤗 https://t.co"

Edwin Klaasen @Desemenzo
"Gisteren wat ben je lekker en leuk Gulpener #fipioneers @foodinspiration bedankt voor de perfecte organisatie… https://t.co/6zWWxjMouh"

Sheila Rose @mobbetuti1986
"RT @Mark_Haagen: +1 RT @houseoftaste: Veel inspiratie en plezier vandaag Pioneers!! @foodinspiration maak er een mooie dag van. "

RaymondTans @RaymondTans
"RT @foodinspiration: Met ruim 80 Food Inspiration Pioneers op bezoek bij @Gulpener Rondleiding, proeverij en een fietstour langs Gulpener b… "

Agenda